El Periódico - Català - On Barcelona

Tallers infantils on aprendre a elaborar coques de Sant Joan.

Diversos centres de Barcelona ofereixen tallers perquè els més petits es puguin iniciar en l’elaboració de coques de Sant Joan. Et sorprendrà com surten de bones

-

La dolça i nostrada tradició d’elaborar coques de Sant Joan es pot aprendre des de petits. El Museu de la Xocolata, Ada Parellada, el Centre Cívic Navas i l’escola de cuina de La Boqueria, entre d’altres, organitzen tallers familiars d’iniciació aquests dies.

Museu de la Xocolata

El Museu de la Xocolata (Comerç, 36) organitza un taller de dues hores per a nens de 8 a 12 anys dissabte, dia 16, a les 16.00 hores per 15 € per persona. Les places dels tallers, que s’esgoten ràpidament, es poden reservar a www.museuxocol­ata.com. El centre, que explora els orígens de la xocolata i compta amb una notable col·lecció d’artesania rebostera, té una completa agenda cultural, amb tallers de cuina per a totes les edats, concerts i

showcookin­gs amb degustació inspirats en musicals o en Harry Potter.

Sempronian­a

Ada Parellada impartirà un taller de coques de Sant Joan per a nens de 5 a 14 anys (sense adults) dissabte, dia 16, entre 17.30 i 19.00 hores, al seu restaurant (Rosselló, 148). El pla de treball inclou una coca de crema i alguna sorpresa (20 euros). Sens dubte, promet.

Centre Cívic Navas

El Centre Cívic Navas (passatge del doctor Torent, 1) organitza dissabte, 16 (11.00 hores) un taller per a nens de quatre a vuit anys a càrrec d’Elisabet Pintor, que compartirà trucs de cuinera per fer la

massa i la guarnició. Cada nen paga 14,21 euros i ha d’anar acompanyat d’un adult i presentar-se amb davantal i carmanyola per emportar-se la seva creació a casa. Inscripcio­ns al centre ia la web https://inscripcio­ns.ccnavas.cat.

La Boqueria

L’Escola de Cuina de La Boqueria per a nens que dirigeix Eulàlia Fargas impartirà un taller de coques el 23 de juny, d’11.00 a 13.00 hores, a Nútrim (Borrell, 43). Costa 27 euros per nen. Inscripcio­ns a www.escuelacoc­inaboqueri­a.com.

Música en directe al CaixaForum

Dins del cicle Jazz de

Primavera, el CaixaForum proposa un concert de Jofre Fité Trio dissabte, dia 16 (20.00 hores). Piano, contrabaix i bateria ofereixen un repertori propi inspirat en el jazz, el pop i la música clàssica, i versions de The Beatles, entre d’altres.

Concert a la Model

L’impagable cicle Música als Parcs, que fins al 30 d’agost combinarà interpreta­ci- ons de primer nivell a l’aire lliure amb activitats de divulgació en espais icònics, prepara un concert a la Model dijous, dia 21 (20.00 hores), a càrrec de Coral Àsia amb què celebrarà el Dia Internacio­nal de la Música.

Exposició de Nancy als Encants

Nancy ha complert mig segle i la Sala Polivalent del Mercat dels Encants acull, fins al 23 de juny, una mostra sobre la nina.

Taller de cuina de mar a la Barcelonet­a

El Centre de la Platja (Barcelonet­a) proposa un taller de cuina de mar dissabte, dia 16, (11.00 hores) i un vermut diumenge, 17 (11.30 hores), combinats amb interessan­ts coneixemen­ts sobre el món marí. Són gratuïts, però cal inscriure-s’hi abans trucant al 93 221 03 48 o escrivint a centreplat­ja@bcn.cat.

Vela extrema davant la platja de Sant Sebastià

Els millors regatistes del món se citen en les Extreme Sailing Series fins al diumenge 17. La competició de vela extrema es podrà seguir des de la platja de Sant Sebastià. La ciutat acollirà diverses activitats gratuïtes relacionad­es amb aquest esport. Més informació a www. extremesai­lingseries.com.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ?? MARÍA MUIÑA ?? Regata a la Barcelonet­a.
MARÍA MUIÑA Regata a la Barcelonet­a.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain