El Periódico - Català - On Barcelona

EL+

-

L’àgil direcció de Ferran Guiu i el bon elenc apuntalen aquest nou èxit de la sala. ca i potent a càrrec de 16 intèrprets, la majoria joves, i quatre músics. Sang fresca amb molt talent.

Més enllà del terror psicològic desplegat per Brian de Palma a la mítica pel·lícula, la lectura de l’obra té avui com a temàtica àlgida el bullying. L’assetjamen­t del diferent, el feble; aquí, a una introverti­da adolescent que pateix una doble fustigació: la d’una mare fanàtica religiosa i castradora, i la dels seus companys. Excel·lent funció per sensibilit­zar joves i adolescent­s. Pares, també.

IMMERSIÓTO­TAL

Amb les limitacion­s de la petita sala, el bon treball en els efectes de llums i sonors resol els moments en què Carrie arma un sagramenta­l amb els seus poders telequinèt­ics (l’escena de la venjança en el ball de graduació està molt ben aconseguid­a). Les reduïdes dimensions del Gaudí donen aquest plus d’immersió total que els espectador­s, a quatre bandes, agraeixen.

En els números corals, les formidable­s coreografi­es de Xaro Campo s’apropien de l’espai i en les escenes més íntimes brillen les veus. Georgia Stewart es llueix amb les seves precioses tonalitats i poderosos aguts, i dibuixa una Carrie (s’alterna amb Raquel Jezequel) amb una pinzellada de rebel·lia. Anna Valldeneu és formidable –veu i creació– com a Margaret White (la mare). Recrea amb gran naturalita­t els girs del seu personatge –molt estricta però amb alguna escletxa d’humanitat– en un paper que alterna amb Muntsa Rius. També destaquen Elisabet Molet (Sue) i Mikel Herzog (Tommy), entre altres dels joves intèrprets als quals el Gaudí, petit però valent, els dona una oportunita­t. —

ESTUPENDA FUNCIÓ PER SENSIBILIT­ZAR SOBRE EL ‘BULLYING’

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain