El Periódico - Català

Horòscop

- Laura Giralt

Àries 21-3 / 20-4

Tindràs la capacitat de tirar endavant la teva feina amb intel·ligència i determinac­ió, però primer has d’aclarir qualsevol dubte que tinguis. No et prenguis gaire seriosamen­t les teves pors.

Taure 21-4 / 20-5

Estaràs molt sociable, creatiu, afectuós i divertit. En l’amor, deixa d’idealitzar i accepta la persona estimada i la relació tal com són. Amb els teus fills, intenta dialogar més.

Gèminis 21-5 / 21-6

Tens l’oportunita­t de fer canvis a casa teva i també en la relació familiar. A la feina, no et sacrifiqui­s excessivam­ent perquè no valdrà la pena. Tria bé les batalles.

Càncer 22-6 / 22-7

Gaudiràs d’una gran imaginació que en positiu t’ajudarà a posar-te al lloc de l’altre i a entendre’l més bé. Però, en negatiu, farà que t’allunyis massa de la realitat.

Leo 23-7 / 22-8

Tracta els assumptes econòmics amb els socis o amb la parella amb molta cura. A la feina, mantén-te ferm i persevera, fes ús de la forta voluntat que tens i aconseguir­às el que desitges.

Verge 23-8 / 21-9

Avui et poden confondre els altres, per això és urgent que t’escoltis a tu mateix abans de prendre decisions o d’actuar, sobretot, quan es tracti d’afers personals.

Balança 22-9 / 22-10

Ara és el moment d’assumir les conseqüènc­ies de les accions passades i de trobar-ne la moralitat. Avui t’interessa ser molt discret i treballar pel teu compte. Vigila la salut.

Escorpí 23-10 / 21-11

Pots posar massa entusiasme en l’amor i esperar més del que l’altre vol donar. Fes aquella trucada que vas ajornant a aquell amic que fa temps que no veus.

Sagitari 22-11 / 20-12

Cuida la imatge que dones, ja que encara que és positiva es pot malinterpr­etar el que diguis o facis. És un dia reeixit a la feina si ets constant i no perds els teus objectius.

Capricorn 21-12 / 19-1

Tens moltes idees però et costarà concentrar-te en el que has de fer. Busca la manera de protegir-te de les distraccio­ns perquè tota la teva creativita­t es pugui expressar.

Aquari 20-1 / 18-2

No pensis tant en les dificultat­s i en els perills sinó en les possibilit­ats de futur. Tindràs molta força de voluntat per fer el que tant t’ha estat costant.

Peixos 19-2 / 20-3

Tendiràs a la confusió i t’anirà molt bé demanar ajuda a altres persones més serenes per ordenar les teves idees. Algunes, de plena confiança, ho faran encantades.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain