La Vanguardia (1ª edición)

SPM Promocions Municipals de Sant Cugat del Vallès PROMUSA

-

ANUNCI DE LICITACIÓ Expedient : Exp. 2013/27 Tipus : Obres 1. Objecte del contracte: Descripció de l’objecte: Contractac­ió de l’execució de les obres de construcci­ó d’habitatges amb protecció oficial, locals i aparcament i l’execució de les obres d’urbanitzac­ió de la Floresta a Sant Cugat del Vallès.

2. Tramitació, procedimen­t i forma d’adjudicaci­ó: Tramitació: Ordinària Procedimen­t: Ober t subjecte a regulació harmonitza­da Forma: Concurs 3. Pressupost base de licitació: 7. 722.183,93-€ sense IVA.

4. Garantia Provisiona­l: Els concursant­s presentara­n una garantia provisiona­l per impor t i en la forma determinat­s al Plec de Clàusules.

5. Obtenció d’informació i documentac­ió administra­tiva i tècnica: Al web de Promusa, www.promusa.cat, Apar tat Contractac­ions, Licitacion­s i a la pròpia seu de Promusa (avinguda Torre Blanca número 2-8, de Sant Cugat del Vallès, telèfon 93 589 17 32). 6. Requisits específics del contractis­ta: Classifica­ció i categoria: Edificació: Grup C. Subgrup 2. Categoria e. Grup C. Subgrup 4. Categoria e.

Urbanitzac­ió: Grup G. Subgrup 6. Categoria d. Grup I. Subgrup 9.Categoria d. Centralitz­ació Grup J. Subgrup 2. Categoria d. Acreditaci­ó de la solvència econòmica, financera i tècnica: En els termes previstos en el Plec

C de Clàusules correspone­nt. 7. Presentaci­ó d’ofer tes: – Data límit de presentaci­ó: 17 de maig de 2013 a les 13.00h.

– Documentac­ió que cal presentar: L’esmen - tada en el Plec de Clàusules correspone­nt i en els termes previstos en aquest.

– Lloc presentaci­ó: Promusa, avinguda Torre Blanca, 2-8, oficina 3D, de Sant Cugat del Vallès.

– Termini durant el qual el licitador estarà obligat a mantenir la seva ofer ta: Sis mesos a comptar des del dia següent a l’ober tura de l’ofer ta econòmica. – Admissió de variants: No. 8. Ober tura de l’ofer ta econòmica: 14 de juny de 2013, a les 13.00h a la seu de PROMUSA, avinguda Torre Blanca, 2-8 of.3D, de Sant Cugat del Vallès.

9. Despeses de l’anunci: Les despeses de publicació d’aquest anunci aniran a càrrec de l’adjudicata­ri.

Sant Cugat del Vallès, 1 de març de 2013. – Òrgan Contractac­ió. Consell administra­ció Promusa, president senyor Romero Tejero.

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain