La Vanguardia (1ª edición)

Ajuntament de Barcelona

-

GERÈNCIA D’HÀBITAT URBÀ ANUNCI D’APROVACIÓ DEFINITIVA Exp. núm. 12PL16063. El Plenari del Consell Municipal, en sessió celebrada en data 26 d’abril 2012, adoptà el següent acord:

Aprovar definitiva­ment, de conformita­t amb l'article 68 de la Car ta Municipal de Barcelona, el Pla especial urbanístic d’ordenació i definició d’usos del subsòl de l’illa delimitada pels carrers de Nou Barris, dels Cirerers i de Les Tor res, al barri de Roquetes, d’iniciativa municipal, amb els ajustos, respecte al document aprovat inicialmen­t, a que fa referència l’informe de la Direcció de Planejamen­t, que consta a l’expedient i a efectes de motivació s’incorporen a aquest acord.

Contra aquest acord que és definitiu en via administra­tiva, es pot interposar recurs contenciós administra­tiu davant la Sala del Contenciós Admi- nistratiu del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya en el termini de dos mesos a comptar des del dia següent a aquesta publicació. No obstant, se’n pot interposar qualsevol altre recurs que es consideri convenient.

L’esmentat document podrà consultar-se en el Depar tament d’Informació i Documentac­ió de la Gerència d’Hàbitat Urbà (avinguda Diagonal, número 230, planta segona. Horari d’atenció al públic: de diiluns a divendres, de 10 a 13 hores).

Als efectes de l’ar t. 17.3 del Reglament de la Llei d’Urbanisme, també podrà consultar-se per medis telemàtics en el lloc web: www.bcn.cat/urbanisme.

Barcelona, 6 de maig de 2013. – El secretari general, Jordi Cases i Pallarès.

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain