La Vanguardia (1ª edición)

Autogestió Sanitària, Stat. Coop. Catalana Limitada

-

CONVOCATÒR­IA D'ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA: ANY 2015 De conformita­t amb allò que preveuen els Estatuts Socials de l'Entitat es convoquen assemblees preparatòr­ies de socis i Assemblea General Ordinària de delegats, als llocs i en les dates que s’indiquen en cada cas:

Demarcació d'Arenys de Mar - Sant Celoni.- 20 de maig, a Arenys de Mar, Riera Pare Fita 3, baixos; a dos quar ts de nou del vespre en primera convocatòr­ia i a les nou del vespre en segona convocatòr­ia.

Demarcació de Badalona - Santa Coloma.- 21 de maig, a Badalona, Avgda. President Companys, 34 baixos; a dos quar ts de nou del vespre en primera convocatòr­ia i a les nou del vespre en segona convocatòr­ia.

Demarcació de Berga.- 20 de maig, a Berga, Gran Via 29 baixos; a dos quar ts de nou del vespre en primera convocatòr­ia i a les nou del vespre en segona convocatòr­ia.

Demarcació de Cornellà de Llobregat.- 19 de maig, a Cornellà de Llobregat, Rambla Anselm Clavé 42, baixos; a dos quar ts de nou del vespre en primera convocatòr­ia i a les nou del vespre en segona convocatòr­ia.

Demarcació de Granollers.- 18 de maig, a Granollers, Pl. de la Caserna, 7 baixos; a dos quar ts de nou del vespre en primera convocatòr­ia i a les nou del vespre en segona convocatòr­ia.

Demarcació d'Igualada.- 20 de maig, a Igualada, Plaça de l’Ajuntament 17-18, baixos; a dos quar ts de nou del vespre en primera convocatòr­ia i a les nou del vespre en segona convocatòr­ia.

Demarcació de L’Hospitalet de Llobregat.- 21 de maig, a l’Hospitalet de Llobregat, carrer Enric Prat de la Riba, 268- 272, baixos; a dos quar ts de nou del vespre en primera convocatòr­ia i a les nou del vespre en segona convocatòr­ia.

Demarcació de Manresa.- 18 de maig, a Manresa, Passeig Pere III, 56, 1r., 1ª; a dos quar ts de nou del vespre en primera convocatòr­ia i a les nou del vespre en segona convocatòr­ia.

Demarcació de Mataró.- 19 de maig, a Mataró, Argentona, 35, baixos; a dos quar ts de nou del vespre en primera convocatòr­ia i a les nou del vespre en segona convocatòr­ia.

Demarcació de Sabadell.- 19 de maig, a Sabadell, Gràcia, 99 baixos; a dos quar ts de nou del vespre en primera convocatòr­ia i a les nou del vespre en segona convocatòr­ia.

Demarcació de Terrassa.- 18 de maig, a Terrassa, carrer Vázquez de Mella, 3, baixos; a dos quar ts de nou del vespre en primera convocatòr­ia i a les nou del vespre en segona convocatòr­ia.

Demarcació de VIC.- 20 de maig, a Vic, plaça Santa Teresa 9, baixos; a dos quar ts de nou del vespre en primera convocatòr­ia i a les nou del vespre en segona convocatòr­ia.

Demarcació de Vilafranca del Penedès.- 19 de maig, a Vilafranca del Penedès, plaça de la Vila, 6, 3r., 1ª; a dos quar ts de nou del vespre en primera convocatòr­ia i a les nou del vespre en segona convocatòr­ia.

Demarcació de Vilanova i la Geltrú - Sitges.- 21 de maig, a Vilanova i la Geltrú, plaça de les Neus, 13 baixos; a dos quar ts de nou del vespre en primera convocatòr­ia i a les nou del vespre en segona convocatòr­ia.

Barcelona 1.- 18 de maig, al “Casal Josep Espriu Castelló” del carrer de Muntaner, 461 baixos, d’aquesta ciutat.; a tres quar ts de vuit del vespre, en primera convocatòr­ia i a un quar t de nou del vespre en segona convocatòr­ia.

Barcelona 2.- 18 de maig, a “l’Hospital de Barcelona", Avgda. Diagonal, 660; a tres quar ts de vuit del vespre, en primera convocatòr­ia i a un quar t de nou del vespre en segona convocatòr­ia.

Barcelona 3.- 20 de maig, al “Casal Josep Espriu Castelló” del carrer de Muntaner, 461 baixos, d’aquesta ciutat; a tres quar ts de vuit del vespre, en primera convocatòr­ia i a un quar t de nou del vespre en segona convocatòr­ia.

Barcelona 4.- 19 de maig, al “Casal Josep Espriu Castelló” del carrer de Muntaner, 461 baixos, d’aquesta ciutat; a tres quar ts de vuit del vespre, en primera convocatòr­ia i a un quar t de nou del vespre en segona convocatòr­ia.

Barcelona 5.- 22 de maig, al “Casal Josep Espriu Castelló” del carrer de Muntaner, 461 baixos, d’aquesta ciutat.; a un quar t de dotze del migdia en primera convocatòr­ia i a tres quar ts de dotze del migdia en segona convocatòr­ia.

Barcelona 6.- 21 de maig, al “Casal Josep Espriu Castelló” del carrer de Muntaner, 461 baixos, d’aquesta ciutat; a tres quar ts de vuit del vespre, en primera convocatòr­ia i a un quar t de nou del vespre en segona convocatòr­ia.

Barcelona 7.- 20 de maig, a “l'Hospital de Barcelona", Avda. Diagonal, 660; a tres quar ts de vuit del vespre, en primera convocatòr­ia i a un quar t de nou del vespre en segona convocatòr­ia.

Barcelona 8.- 21 de maig, a “l'Hospital de Barcelona", Avda. Diagonal, 660; a tres quar ts de vuit del vespre, en primera convocatòr­ia i a un quar t de nou del vespre en segona convocatòr­ia.

Totes les Assemblees Preparatòr­ies queden convocades amb el següent: Ordre del dia: Assemblea any 2015 1. Nomenament dels inter ventors d’acta. 2. Informe del president. 3. Lectura i aprovació, si escau, dels comptes anuals. Lectura de l’informe de l’inter ventor de comptes. Dotacions al fons de reser va obligatori. Dotació i aplicació del fons de promoció i educació. Aplicació de resultats.

4. Ratificaci­ó dels acords del consell rector sobre la modificaci­ó de la condició de soci i/o soci excedent. 5. Mocions i proposicio­ns. Acords per tinents. 6. Aprovació, si és el cas, de la gestió social efectuada pel consell rector.

7. Elecció en les assemblees preparatòr­ies dels delegats representa­nts davant l’assemblea general. 8. Precs i preguntes. 9. Aprovació de l’acta. Els socis elegits com a Delegats d’aquestes Assemblees Preparatòr­ies es reuniran, amb el mateix Ordre del Dia esmentat, en Assemblea General Ordinària de delegats, a Barcelona, el dia 25 de maig de l’any en curs, al “Casal Josep Espriu Castelló ”del carrer de Muntaner, 461, baixos, de Barcelona, a dos quar ts de nou de la nit en primera convocatòr­ia i a les nou en segona convocatòr­ia.

Es convoquen també reunions de socis en Assemblees Informativ­es en les seves respective­s demarcacio­ns, amb el mateix horari que les Preparatòr­ies i en les dates que s’indica a continuaci­ó:

Arenys de Mar-S. Celoni, 22 de juny BadalonaSa­nta Coloma, 22 de juny; Berga, 22 de juny; Cornellà de Llobregat, 19 de juny; Granollers 18 de juny; Igualada, 22 de juny; L’hospitalet de Llobreg., 22 de juny; Manresa, 18 de juny; Mataró, 19 de juny; Sabadell, 19 de juny; Terrassa,18 de juny; Vic, 22 de juny; Vilafranca del Penedès, 19 de juny; Vilanova i Geltru -Sitges, 22 de juny; Barcelona- 1, 18 de juny; Barcelona- 2, 18 de juny; Barcelona- 3, 22 de juny; Barcelona- 4, 19 de juny; Barcelona- 5, 22 de juny; Barcelona- 6, 22 de juny; Barcelona- 7, 22 de juny; Barcelona- 8, 22 de juny.

Barcelona, 30 d’abril del 2015. – El President, Don Ignacio Orce Satrústegu­i.

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain