La Vanguardia (1ª edición)

Taxis elèctrics

-

millorar les condicions de vida– és absurd classifica­r la població en funció de paràmetres que no siguin la igualtat i el respecte a totes les persones. La població mundial, al llarg de la història, ha hagut de moure’s contínuame­nt per poder subsistir. Actualment, és una constant de la nostra societat que massa sovint acaba en desgràcia.

Contrasta la petició de la Unió Europea de més solidarita­t a l’hora de rebre més immigrants amb les idees, del tot contràries, dels qui hi ha darrere d’aquests cartells, que, de solidarita­t, tot fa pensar que en tenen ben poca. Per solucionar el drama dels immigrants, Brussel·les ha proposat fixar unes quotes d’acolliment d’estrangers.

A tots aquests estrangers que es repartiran de forma obligatòri­a en el moment que es necessiti, no se’ls hauria de tractar d’una manera equitativa i sense distincion­s de categories?

EULÀLIA ISABEL RODRÍGUEZ

Torroella de Montgrí

He pujat a un taxi totalment elèctric. Magnífic. Silenci, suavitat de marxa i comoditat. Anteriorme­nt el taxista havia tingut un taxi dièsel.

M’ha dit que ara pot sopar amb els seus fills perquè treballa menys hores però guanya el mateix per l’estalvi en carburant. L’he felicitat i li ho he agraït. La ciutat serà més neta i menys sorollosa si s’estén la seva iniciativa.

CARLES CUADERN CODINA

Barcelona

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain