La Vanguardia (1ª edición)

Ajuntament de Barcelona

-

mación dual implantada por el grupo, que abarca tres años de formación con 4.625 horas de enseñanza, de las que casi la mitad son prácticas. El coste por alumno de un FP de grado medio supone 18.600 euros y el que accede a los programas de Seat, 13.000 euros, un 30% menos. El directivo explicó que se han mantenido ya contactos con el departamen­to de Ensenyamen­t de la Generalita­t para estudiar la posibilida­d de impartir títulos universita­rios.

El presidente del comité ejecutivo, Jürgen Stackmann, destacó que los 4.200 millones que se invertirán en cinco años en España demuestran “la confianza del grupo Volkswagen en España y asegu-

GERÈNCIA D’HÀBITAT URBÀ ANUNCI INFORMACIÓ PÚBLICA Exp. núm. 15PL16310. La Comissió de Govern, en sessió celebrada el dia 25 de març de 2015, adoptà el següent acord:

Aprovar inicialmen­t, de conformita­t amb l'ar ticle 68.1,a) de la Car ta Municipal de Barcelona, el Pla Especial Urbanístic i de Millora Urbana d’ordenació del subsòl a l’Avinguda Can Marcet, i de modificaci­ó del Pla Especial Urbanístic i de Millora Urbana d’ordenació del subsòl de la plaça Botticelli, d’iniciativa municipal (Patronat Municipal d’Habitatge); exposar-lo al públic pel termini d'un mes; sotmetre’ l al Consell Municipal per a la seva aprovació definitiva; i donar-ne compte a la Comissió d’Hàbitat Urbà i Medi Ambient.

La documentac­ió restarà exposada al públic pel termini d’un mes, als efectes de l’ar t. 23.1 del Reglament de la Llei d’Urbanisme, en el Depar tament

El grupo automovilí­stico mantiene contactos con la Generalita­t para cursos universita­rios

 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain