La Vanguardia (1ª edición)

Alter Mútua de Previsió Social dels Advocats de Catalunya a Prima Fixa

-

ASSEMBLEA GENERAL

CONVOCATÒR­IA La Junta Directiva d’Alter Mútua de Previsió Social dels Advocats de Catalunya a Prima Fixa convoca tots els mutualiste­s a l’Assemblea General Ordinària que tindrà lloc al Centre de Formació del Col•legi d’Advocats de Barcelona, carrer Mallorca núm. 281, a la Sala altermútua, el proper dia 25 de juny de 2015 a les 12 hores en primera convocatòr­ia i a les 13 hores en segona convocatòr­ia.

L’Assemblea s’entendrà vàlidament constituïd­a quan s’hi trobin presents o representa­ts la meitat més un dels mutualiste­s que estiguin al corrent de les seves obligacion­s socials, en primera convocatòr­ia, i sigui quin sigui el nombre de mutualiste­s presents o representa­ts en segona convocatòr­ia, amb el següent ORDRE DEL DIA 1r. Lectura de l’acta de l’anterior Assemblea. 2n. Informe anual de la Comissió de Control. 3r. Examen i resolució sobre la gestió de la Junta Directiva durant l’exercici.

4t. Examen i aprovació, si escau, dels comptes anuals individual­s i informe de gestió de la Mútua, així com dels comptes anuals consolidat­s amb les societats que integren el seu grup i l’informe de gestió, correspone­nt a l’exercici tancat a 31.12.2014 i de la proposta de la Junta Directiva de distribuci­ó i d’aplicació dels resultats. Nomenament d’Auditors. 5è. Examen i aprovació, si escau, de modificaci­ó dels ar ticles 21.2.8, 22.9, 22.10.11, 22.10.13, 23 i 26 dels Estatuts Socials..

6è. Examen i aprovació, si escau, de modifica- cions reglamentà­ries:

6.1. Títol XIV, ar ticles 1, 2, 5, 7, 8, 11 i 14, del Reglament de la prestació Asseguranç­a de Salut que incorpora noves tècniques mèdicoquir­úrgiques, nous criteris de valoració mèdica i amplia la cober tura d’hospitalit­zació psiquiàtri­ca afegint “l’hospitalit­zació de dia”, així como els ar ticles 2 i 4 de la Secció “Indemnitza­ció per Pròtesi” per tal d’adequar-los a la reforma anterior.

7è. Examen i aprovació, si escau, de les modificaci­ons introduïde­s als barems dels subsidis econòmics d’inter vencions quirúrgiqu­es i despeses mèdiques.

8è. Examen i resolució sobre el projecte de pressupost que presenta la Junta Directiva per a l’exercici de l’any 2015.

9è. Elecció de tres mutualiste­s que integraran la Comissió de Control.

10è. Elecció de dos mutualiste­s per formar par t de la Comissió de Prestacion­s Socials.

11è. Designació per l’Assemblea de tres mutualiste­s que en signaran i aprovaran l’acta. 12è. Torn ober t de paraules. Per la Junta Directiva. El president, José-Félix Alonso-Cuevillas Sayrol. Barcelona, 20 de maig de 2015. NOTA 1.Els antecedent­s dels assumptes per tractar, es troben a les oficines de la Mútua a disposició de tots els mutualiste­s així com a la pàgina web de l’entitat, www.altermutua.com recurs contenciós administra­tiu davant del jutjat del contenciós administra­tiu en el termini de dos mesos comptats des de l'endemà de la present notificaci­ó.

El recurs potestatiu de reposició s'haurà de resoldre i notificar en el termini d'un mes. El termini per interposar recurs contenciós administra­tiu serà de dos mesos comptats des del dia següent de la recepció de la notificaci­ó de l'acte exprés.

Contra la desestimac­ió tàcita del recurs potestatiu de reposició, que s'entendrà produïda un cop transcorre­gut un mes comptat des de l'endemà a la seva interposic­ió sense que s'hagi resolt expressame­nt, es pot interposar recurs contenciós administra­tiu en el termini de sis mesos a comptar des del dia següent al que s'hagi produït la desestimac­ió tàcita.

També, es pot utilitzar qualsevol altre recurs que es cregui convenient.

Barcelona, 20 de maig de 2015. – El Secretari General, Jordi Cases i Pallarès.

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain