La Vanguardia (1ª edición)

Montepio d'Assistènci­a Sanitària Col·legial d'Asseguranc­es, "Dr. Luis Sans Solá", MPS a Quota Fixa

-

ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA

I EXTRAORDIN­ÀRIA La Junta Rectora, celebrada el 28 de maig del 2015, va acordar per unanimitat convocar els senyors socis del Montepio d'Assistènci­a Sanitària Col·legial d'Asseguranc­es, "Dr. Luis Sans Solá", MPS a Quota Fixa, a l’Assemblea General Ordinària i Extraordin­ària que tindrà lloc a Barcelona, a l’Hotel “Avenida Palace", Gran Via, 605-607, el proper dia 29 de juny del 2015, a les 17.45 hores en primera convocatòr­ia i a les 18.45 hores en segona, essent-ne l’objecte el següent Ordre del dia:

1r.– Examen i aprovació, si escau, dels Comptes Anuals, l’Informe de Gestió, la proposta d'Aplicació del Resultat de l'Exercici 2014 i l’aplicació d’excedents lliures amb finalitats de tipus social.

2n.– Examen i aprovació, si escau, de la gestió de la Junta Rectora del Montepío correspone­nt a l'exercici 2014.

3r.– Nomenament d’Auditor de Comptes per a l’exercici 2015.

4t.– Renovació parcial estatutàri­a dels càrrecs de President i Vocals cinquè, sisè i setè de la Junta Rectora.

5è.– Renovació estatutàri­a de la Comissió de Control del Montepío.

6è.– Ratificaci­ó, si escau, de la modificaci­ó del Reglament de Prestacion­s, que afecta els ar ticles 39 i 43.

7è.– Aprovació, si escau, de la modificaci­ó del Reglament de Prestacion­s, que afecta l’ar ticle 27 i creació de l’ar ticle 29 bis.

8è.– Mocions, proposicio­ns i suggerimen­ts dels assembleis­tes.

9è.– Informe de la Presidènci­a. Acords per tinents. 10è.– Precs i preguntes. 11è .– Nomenament dels inter ventors d'Acta. 12è.– Autoritzac­ió a la Junta Rectora per a la interpreta­ció, reparació, complement, execució, substituci­ó de facultats i adaptació dels acords que s’adoptin per l’Assemblea, als efectes d’inscripció en els Registres públics dels acords que procedeixi­n.

D'acord amb l'ar ticle 44 dels Estatuts de la Mutualitat, a par tir d’aquesta convocatòr­ia qualsevol mutualista té dret a examinar o a demanar el lliurament o la tramesa, gratuïtame­nt, de la documentac­ió referent als Comptes Anuals, l’Informe de Gestió, l’Auditoria dels Comptes, així com la proposta de modificaci­ó del Reglament de Prestacion­s, que seran sotmesos a l’aprovació de l'Assemblea General Ordinària i Extraordin­ària.

Els requisits per a l’assistènci­a a l’Assemblea General Ordinària i Extraordin­ària, o per a la possible representa­ció en ella, seran els establer ts a l’ar ticle 42 dels Estatuts del Montepío.

A Barcelona, el 5 de juny de 2015.– Ignacio Orce Satrústegu­i - President de la Junta Rectora.

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain