La Vanguardia (1ª edición)

Desnonats i propietari­s

-

Sembla que la regidora del districte de Nou Barris de Barcelona, Janet Sanz, està intervenin­t personalme­nt per ajudar a aturar els desnonamen­ts que es produeixen al districte. No sé si ho fa en tots els casos, però em consta que, en les últimes setmanes, s’ha presentat en més d’un.

Enhorabona per la senyora Sanz, ja que cap família està dormint al carrer. Perfecte, si no fos per un petit detall. Una de les solucions que ha trobat la senyora Sanz per detenir el desnonamen­t dels llogaters que no poden pagar el lloguer del seu habitatge és que el propietari, que fa mesos, potser anys, que no cobra, s’aguanti i cedeixi forçosamen­t el pis, evidentmen­t sense cobrar, fins que l’Ajuntament hi trobi una altra solució millor.

El desnonamen­t d’una família que no pot pagar el lloguer és un problema terrible i, per descomptat, s’ha d’ajudar aquestes persones, però en la meva modesta opinió, la solució no pot i no ha d’anar a càrrec del propietari de l’habitatge, que no és culpable d’aquesta situació, sinó també una víctima.

¿No li sembla, senyora Sanz,

que són els serveis socials o el Patronat Municipal de l’Habitatge els que haurien d’oferir aquesta solució, en comptes del propietari de l’habitatge?

ANTONIO MARTÍNEZ

Barcelona

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain