La Vanguardia (1ª edición)

Ajuntament de Mataró

-

ANUNCI L’Alcalde, per Decret número 8837/2015 de 25 de novembre del 2015, ha resolt declarar la necessitat d’ocupació directa de la superfície de 731 m², qualificad­a de sistema de comunicaci­ons, en part viari clau c i en part espais lliures clau V, que pertany a la major finca de la ctra. d’Argentona, 67, i està dins de l’àmbit de la UA-88 El Sorrall, sobre la qual la Subdirecci­ó General de Projectes i Expropiaci­ons, Departamen­t de Territori i Sostenibil­itat, de la Generalita­t de Catalunya ha d’executar obres del Projecte AB-05091.F2. Millora local. Millora de nus. Millora de la connectivi­tat de l’enllaç número 100, de Mataró Oest amb el vial local, nova rotonda a l’enllaç 99 i millores de connectivi­tat a El Sorrall. Autopista C-32 del PK 99+000 al 101+000. Tram Argentona–Mataró. Així com aprovar inicialmen­t la relació de bens i drets afectats per l’ocupació directa.

Es sotmet a informació pública la relació de bens i drets, pel termini de 15 dies, a comptar des del dia següent al de la publicació del present anunci al Butlletí Oficial de la Província, d’acord amb l’article 215.4 RLU, per tal que les persones interessad­es puguin presentar les al·legacions que considerin convenient­s, i simultània­ment concedir audiència pel mateix termini a les persones propietàri­es i titulars de drets de la UA-88 El Sorrall.

L’expedient és a disposició de qualsevol persona interessad­a, al Servei d’Urbanisme de l’Ajuntament, carrer Pablo Iglesias, 63, 2n. de dilluns a divendres de 9 a14 hores.

Mataró, el 25 de novembre del 2015. – L’alcalde, David Bote Paz.

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain