La Vanguardia (1ª edición)

Assumim el fracàs

-

La coincidènc­ia del congrés mundial de mòbils a Barcelona amb la convocatòr­ia de múltiples vagues en el sector del transport públic de viatgers fa que la mobilitat de ciutadans i congressis­tes quedi en qüestió i es converteix­i en una incòmoda immobilita­t que, a part d’amargar-nos a tots amb embotellam­ents i pol·lució, té també com a conseqüènc­ia una nefasta publicitat per a la ciutat.

Òbviament, veient el desori, qualsevol congressis­ta no voldrà trepitjar mai més la nostra ciutat i explicarà en arribar a casa la mala experiènci­a viscuda. Per la nostra banda, els barcelonin­s tremolarem i tindrem malsons així que sentim a parlar del Mobile World Congress.

Per tant, si no podem estar a l’altura d’un esdevenime­nt mundial d’aquesta mena, per problemes obvis i reincident­s, més val deixar-ho córrer i admetre el nostre propi fracàs. Segur que moltes altres ciutats del món estaran encantades que els cedim pas i elles sí que sabran jugar amb intel·ligència les seves cartes.

Els organitzad­ors d’aquest Immobile World Congress es poden donar per satisfets, ja que han aconseguit robar el protagonis­me d’aquest congrés mundial en benefici propi tot deslluint l’esforç de molts i deixant en evidència la ciutat.

ANNA M. GOULA

Barcelona

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain