La Vanguardia (1ª edición)

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

-

E DICTE

La Junta de Govern Local en sessió celebrada el dia 17 de febrer de 2016 va adoptar, entre d’altres, els següents acords:

Aprovar amb caràcter inicial el document de Pla de millora urbana per a la modificaci­ó de les alineacion­s en planta baixa i tipologia de les darreres plantes de les unitats B9 i B10 del carrer Josep Tarradella­s del 3 al 21, del Text Refós de la Modificaci­ó Puntual del PGM en el sector de Sant Feliu Sud (Bon Salvador), presentat davant l’Ajuntament mitjançant instància E201600100­2, en data 21 de gener de 2016, pel Sr. Ricard Barceló Soguero actuant en representa­ció de YONET SL.

Sotmetre l’expedient i el document del Pla de Millora Urbana a informació pública, pel termini d’un mes, amb la publicació dels edictes al Butlletí Oficial de la Província, a un diari de més divulgació en l'àmbit municipal i al web de l’Ajuntament.

Sol.licitar, d’acord amb allò que disposa l’ar ticle 85.5 del Text Refós de la Llei d’Urbanisme de Catalunya, els informes dels organismes afectats en raó de llur competènci­es sectorials i en concret, a la Direcció General d’Urbanisme de la Generalita­t de Catalunya i acordar la suspensió de tramitació de plans i llicències d’acord amb el previst a l’ar ti

/ cle 73 i 74 del Decret Legislatiu 1/2010, en l’àmbit que consta grafiat en el plànol P.1’.2 del document.

L’expedient està en exposició pública a les oficines de l’Àrea de Territori ubicades al carrer Església núm. 7, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores, i al web de l’ajuntament.

Significar que el present acord és un acte de tràmit, no definitiu en via administra­tiva, i per tant, no és susceptibl­e de recurs, llevat de l’acord de suspensió de llicències que és definitiu en via administra­tiva i hi ha cap la interposic­ió, amb caràcter potestatiu de recurs de reposició davant l’òrgan que l’ha dictat en el termini d’un mes, a comptar de l’endemà de rebre aquesta notificaci­ó.

Això sense perjudici que es pugui exercitar el que s’estimi procedent, de conformita­t amb el que disposa l’ar ticle 58.2 de la Llei 30/1992 de règim jurídic de les administra­cions públiques i del procedimen­t administra­tiu comú.

Sant Feliu de Llobregat, 22 de febrer de 2016.– Jordi San José Buenaventu­ra,l'Alcalde President.

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain