La Vanguardia (1ª edición)

Institut Català del Sòl

-

ANUNCI

L’Institut Català del Sòl (INCASÒL) anuncia que ha rebut una sol•licitud per a l’adquisició d’un terreny, amb una superfície de 3.000m2, que és par t de la parcel.la número 3 del sector industrial Campllong III, Polígon II, del terme municipal de Balaguer, i que s’han de segregar prèviament de la finca registral número 17.034, per un preu de 141.000€ (47€/m2) més IVA, que es farà efectiu al comptat.

Aquesta segregació requerirà l’aprovació prèvia del correspone­nt projecte de parcel•lació i l’atorgament de la llicència de parcel•lació.

En el supòsit que finalitzat el procés de comerciali­tzació no s’hagi obtingut la llicència de parcel•lació, l’adjudicata­ri haurà de formalitza­r un contracte d’arres en el termini de 10 dies des de la notificaci­ó de la resolució de l’adjudicaci­ó. El contracte privat o escriptura pública de compravend­a de la parcel•la es durà a terme en el termini de 15 dies a comptar de l’aprovació de la llicència de parcel•lació.

La qual cosa es fa pública als efectes de promoure la concurrènc­ia d’acord amb l’ar ticle 169 del text refós de la Llei d’Urbanisme.

Les ofer tes per par ticipar s’han de presentar al registre de l’INCASOL (carrer de Còrsega, 273, planta baixa, de Barcelona) fins a les 14 hores del dia 18 de març de 2016.

Per a més informació, us podeu adreçar al telèfon 93 228 60 82 o podeu consultar el web incasol.gencat.cat

Barcelona, 24 de febrer de 2016. – El director, Francesc Damià Calvet i Valera.

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain