La Vanguardia (1ª edición)

Perjudicis al metro

- MAITE ÁNGEL LOZANO Barcelona

Ja està bé, senyors treballado­rs del metro de Barcelona, ja n’hi ha prou. Ja n’hi ha prou de perjudicar dia rere dia els milers de treballado­rs als quals no ens queda més remei que agafar aquest transport i que arribem tard a la feina. Ja està bé de les parades que feu sense sentit a les estacions, dia rere dia. Ja n’hi ha prou.

Heu fet vaga pel Mobile World Congress, per Alimentàri­a... i què heu aconseguit, a part de fer anar malament els usuaris que no ens queda més remei que agafar el transport públic i de posar-vos la gent en contra? Doncs resulta que els vostres caps, els dels consells d’administra­ció, no agafen el metro, per tant no saben ni els interessa el que esteu fent. Us heu plantejat canviar d’estratègia? Estaria bé, si voleu que l’empresa us faci cas, que fessiu quelcom que els dolgui, que tingui repercussi­ó, com ara obrir les barreres de manera que cap usuari pagui.

Aguanteu una setmana, i ja veureu com al cap de dos dies els teniu als vostres peus negociant. Doncs en el fons i com a tots,

l’únic que els dol és la butxaca. Proveu-ho, no hi perdeu res i us asseguro que els usuaris us ho agrairem.

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain