La Vanguardia (1ª edición)

Sense casal a l’agost

-

Som un grup d’usuaris del Casal de Gent Gran de les Franqueses del Vallès. Ja fa uns quants anys que venim patint les retallades imposades pel Departamen­t de Benestar Social i Família. Aquest és el segon estiu que es tanquen durant tot el mes d’agost tots els casals de gent gran de Catalunya. El raonament per tancar és el de l’estalvi. Nosaltres entenem que qualsevol servei públic té despeses, mai beneficis. Despesa i servei públic és quelcom que va inherentme­nt lligat.

Estem farts que les retallades afectin els mateixos de sempre. No serà que es tanquen els casals perquè ens consideren dèbils? La gent gran no som ximples. Tenim dret de gaudir d’un servei públic com són els casals de gent gran durant tot l’any. Per això és un servei, i per això és públic.

El dia 1 d’agost vam anar personalme­nt a les oficines del passeig Taulat a sol·licitar una entrevista per tal de demanar un argument que ens convencés d’un tancament que és injustific­able. Senyors de la Generalita­t, si volen estalviar, retallin gestors, coordinado­rs i secretaris de secretaris, i a nosaltres deixi’ns en pau d’una vegada.

JOSÉ BECERRA LUNA

Les Franqueses del Vallès

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain