La Vanguardia (1ª edición)

COMIATS PERSONALIT­ZATS

-

Serveis Funeraris de Barcelona–Mémora ofereix serveis innovadors perquè la família que ens confiï el comiat del seu ésser estimat disposi de tots els mitjans per poder personalit­zar les cerimònies i perpetuar el record d’un moment tan emotiu.

Cerimònies laiques

En els darrers anys s’ha popularitz­at un nou estil de cerimònia on les persones poden retre un homenatge personalit­zat als seus éssers estimats. Una forma humana i emotiva en què es dóna valor al record de la persona que ens deixa.

Un comiat personalit­zat es converteix en un homenatge a la persona que ja no estarà físicament entre nosaltres i ens ajuda a gestionar la confusió i el dol.

Un comiat personalit­zat. Muntatge i projecció d’un audiovisua­l a l’oratori

SFB-Mémora ofereix a les famílies la possibilit­at de projectar imatges durant una cerimònia de comiat. No és necessari que el vídeo ja estigui muntat i preparat per a la projecció, els profession­als del tanatori s’encarregue­n de digitalitz­ar, fer-ne el muntatge i incloure-hi els textos que desitgi la família.

La família pot lliurar les imatges que desitgi projectar a l’oratori en qualsevol tipus de format: còpies en paper, imatges digitals, imatges de vídeo digital...

Després de la cerimònia es lliura a la família una còpia del vídeo projectat en una memòria USB.

Gravació i emissió en directe de la cerimònia

Realitzar un comiat on no hi falti ningú ja és possible: tan les instal·lacions dels tanatoris com la nostra web han estat adaptades per a l’emissió en directe de la cerimònia per Internet (reproducci­ó en temps real).

Gràcies a aquesta novetat, aquelles persones que no puguin assistir de manera presencial a la cerimònia la podran veure en directe o en diferit a través del nostre web.

Al mateix temps que es fa la cerimònia es fa la gravació de la mateixa des de quatre angles de visió, amb quatre càmeres, dins l’oratori. A més, es fa una edició automatitz­ada mitjançant un programa informàtic innovador.

Un cop acabada la cerimònia s’entrega a la família una còpia de la gravació ja editada i en alta definició.

 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain