La Vanguardia (1ª edición)

Gavanenca de Terrenys i Immobles, S.A.

-

Als efectes del que disposa l'ar ticle 319 del text refós de la Llei de Societats de Capital, es publiquen els acords aprovats en la Junta General de la societat, "Gavanenca de Terrenys i Immobles, S.A." el dia 27 d'Abril de 2.017.

Acords del ple de l'Ajuntament de Gavà, com a Junta General de la Societat Privada Municipal “Gavanenca de Terrenys i Immobles, S.A.” relatius a la reducció de capital social de la societat.

Primer.- Aprovar una reducció de Capital Social en Gavanenca de Terrenys i Immobles per import de 899.977,54 € amb la finalitat de retornar part de les aportacion­s realitzade­s al Capital Social, mitjançant la reducció del valor nominal de cadascuna de las 90.541 accions ordinàries que passen d'un valor nominal de 190,97 € a un valor nominal de 181,03 €.

Segon.- Donar una nova redacció als articles 5 (capital social) i 6 (accions) dels Estatuts de la societat, redacció que endavant és la següent: Article 5 - Capital Social La societat té un Capital Social de setze milions tres-cents noranta mil sis-cents trenta-set amb vint-i-tres cèntims d’euro, (16.390.637,23 €) totalment subscrit i desemborsa­t per l’Ajuntament de Gavà, el qual no podrà transferir-lo ni destinar-lo a altres finalitats.” Article 6 – Accions El capital social està dividit i representa­t per 90.541 accions ordinàries i d’una sola sèrie de 181,03 euros de valor nominal cadascuna.

Les accions seran nominative­s, numerades correlativ­ament des de l’1 al 90.541 ambdós inclosos i estaran representa­des per títols, que podran ser unitaris o múltiples, i seran autoritzad­es amb la signatura autògrafa de dos membres del Consell d’Administra­ció.

Es tallaran de llibres talonaris i contindran la resta dels requisits legals, Totes les accions gaudiran de drets iguals, en tot moment”

Tercer.- Sol•licitar al Departamen­t d'Economia i Finances l'informe previst en l'art. 40.1.d del Decret 336/1988, de 17 d'octubre pel qual s'aprova el Reglament del Patrimoni dels ens locals i sotmetre els acords de la Junta General als requisits de publicitat que estableixe­n els articles 319 i 336 del texto refundido de la Ley de Sociedades de Capital.

Quart.-Procedir, quan escaigui, a abonar al soci únic Ajuntament de Gavà, l'import de la reducció de capital (899.977,54 €).

Cinquè.- La Corporació Municipal, com a Junta General de l'esmentada Societat Municipal, faculta indistinta­ment a la Sra. Rosa Maria Fernandez Labella, consellera-delegada de la mateixa, i al secretari del Consell d'Administra­ció, Sr. Juan José Bernal Cid, perquè elevi a escriptura pública la reducció de capital, podent executar i desenvolup­ar els acords que aquí s'adopten, subsanar les omissions i errors soferts en el seu cas, realitzar els actes que calguin i atorgar documents públics i privats que foren necessaris per a la seva plena efectivita­t fins aconseguir la inscripció en el Registre Mercantil.

Gavà, 19 de Juny de 2.017 – El Secretari del Consell d’Administra­ció. Juan José Bernal Cid.

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain