La Vanguardia (1ª edición)

El lector expone

Per a les persones més fortes

-

Aquesta poesia no és per a tothom, de fet és per a ben pocs, o més ben dit, per a aquells pocs però que valen molt. Ets una persona forta, tu i aquelles persones com tu. Aquelles persones que troben la força per somriure fins i tot quan no hi ha gaire motius. Sí, aquells com tu, que troben la força per estimar fins i tot quan et criden.

Tu, que encara que perdis ho continues intentant amb més ganes que abans. Les persones fortes no són aquelles que guanyen sempre, sinó aquelles que no es rendeixen mai.

Tu, que ets jutjat i menyspreat per gent que no et coneix, però no deixes mai que sigui un problema teu.

Tu, que quan tot et cau al damunt t’ho poses a l’esquena i continues endavant.

Tu, que creus que l’elegància no va relacionad­a amb la manera de vestir, sinó amb com tractar els altres.

Tu, que d’amics no en tens molts, però aquells pocs que tens valen molt.

Tu, que contestes ràpidament els missatges, però després per una resposta has d’esperar molt.

Tu, que ets simple i no te n’avergonyei­xes, sinó al contrari. Creus que les coses simples són les més boniques. Tu, que saps esperar sense perdre l’esperança. Tu, que creus que la millor xarxa social serà sempre la veu d’algú que tens al costat.

Tu, que no agrades a tothom però vius bé igualment.

Les persones més fortes són aquelles que troben el temps per ajudar els altres fins i tot quan tenen els seus propis problemes, les que no veuen les dificultat­s com a obstacles sinó com a trampolins.

Perquè lluites sol i arribes al final del dia igualment, fins i tot amb milers de problemes dintre teu. Ets una persona forta. Continua així i no canviïs mai.

XAVI LLAMBRICH FRANCH

Deltebre

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain