La Vanguardia (1ª edición)

Triar una opció

-

M’adreço als governs espanyol i català per parlar-los des del punt de vista d’una persona que no porta cap bandera tatuada al cor. He nascut i visc a Barcelona, però mai no he tingut cap sentiment de nacionalit­at.

Des de la perspectiv­a d’una persona que ha d’escollir entre dos business plans i que el que m’importa és tenir uns serveis públics de qualitat, no haver de pensar en quina corruptela em trobaré avui quan obri el diari i tingui la clara consciènci­a que els meus impostos van a parar a millorar la societat, no pas a cap societat limitada, el business plan del Govern espanyol ja me’l conec, ja me l’han mostrat durant anys de majoria absoluta i d’altres de connivènci­es interessad­es. Pel que fa al del Govern català, el que he tingut fins ara no m’ha agradat gens ni mica, perquè no es desmarca en absolut de l’escenari dramàtic general de l’Estat.

Tot apunta que la república promesa no tindrà aquestes tendències que detesto i que ens porten a no tenir cap confiança en les promeses polítiques. Ara bé, quan escullo un business plan, primer m’ensenyen una prova pilot que em farà decantar-me per l’opció que sigui. Aquest pilot no el trobo enlloc. No he vist res amb cara i ulls que em faci comprar cap de les opcions.

MARGARITA TORRE

Barcelona

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain