La Vanguardia (1ª edición)

Jornada de vaga

-

Com sempre, a cada manifestac­ió que hi ha a Catalunya, sempre sortim perjudicat­s els mateixos: els estudiants. Els que realment ens volem manifestar i defensar la nostra posició sortim perdent. Per què? Pel simple fet que la desconfian­ça fa que el dret a manifestar-se es torni una odissea i ens trobem mil obstacles.

Als centres educatius no donen plena llibertat per manifestar-se ja que consideren que molts alumnes fan servir la vaga com una excusa per no anar a classe. Per tant, els estudiants que sí que volem defensar de manera ferma les nostres opinions ens trobem amb un dilema: anar a classe per no perdre una nota de l’assignatur­a i estalviar-nos la falta d’assistènci­a, o seguir el que el cor i el cap ens dicten i poder exercir lliurement el nostre dret.

No ens equivoquem. Aquest és un tema d’igualtat en què tots hauríem d’anar a l’una. Potser ha arribat el moment que des del Govern es plantegi donar facilitats perquè tothom pugui utilitzar el seu dret sense sortir-ne perjudicat.

ANNA CASAS VAQUEIRO

Castellar del Vallès

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain