La Vanguardia (1ª edición)

Ens endossen Vueling!

-

Torno a llegir a La Vanguardia temes relacionat­s amb Vueling, de Jordi Juan (“Volar en temps de ‘low cost’”, La Segona, 03/VIII/2018) i Jaume Masdeu (“Gràcies, Vueling”, Economia, 03/VIII/2018).

Que jo recordi, fa uns quants anys que Iberia va deixar d’operar a Barcelona, a excepció del pont aeri, actualment en caiguda constant per la implantaci­ó de l’AVE, i ens van endossar Vueling! Des d’aleshores, això que estem patint, amb més o menys impacte i depenent de l’època de l’any, és totalment habitual. Parlo des de la meva experiènci­a com a viatger relativame­nt freqüent. L’impacte més habitual és en els vols de tornada. Pràcticame­nt sempre arriben amb retard! T’estan esperant a casa a les 21 h i arribes, en el millor dels casos, a les 23 h! Han aconseguit que sempre agafi el primer vol perquè tens més possibilit­ats que no hi hagi retard.

Ens diuen que som tan espanyols com els ciutadans de la resta de l’Estat. Doncs agrairia que algú em contestés el següent: per què només podem volar amb Vueling a la resta de ciutats de l’Estat des de la magnífica T1 i mai amb Iberia, que és la que utilitzen –o tenen possibilit­at de fer-ho– tots els que viuen fora de Catalunya?

Agrairia que algú pogués contestar-me aquestes qüestions.

FERMÍN PÉREZ LÓPEZ

Sant Feliu de Llobregat

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain