La Vanguardia (1ª edición)

Les línies H10 i 54

-

Els veïns dels barris colindants de Sants-les Corts tenim una forta preocupaci­ó per una noticia que ens ha arribat dels Transports Municipals de Barcelona, en el sentit que es volen rectificar els itineraris de les línies H10 i 54.

Voldria que TMB prengués consciènci­a del problema que representa per a tantes i tantes persones que cada dia viatgen en l’H10 i que fan servir l’avinguda de Madrid per agafar-lo. No es pot condemnar centenars de persones a traslladar-se a la estació de Sants per fer el mateix, per la pèrdua de temps i la dificultat que comporta. Seria molt bo que, en lloc d’horitzonta­litzar, verticalit­zar i triangular tants itineraris, es posessin al lloc dels ciutadans, i amb una mica d’humanitat, es diguessin “deixem-ho tal com està, que està molt bé”.

El mateix serveix per la línia 54, que si es retalla el tram que arriba al campus nord, farien un flac favor a dotzenes i dotzenes de persones. Per favor, TMB, penseu-hi. No tot han de ser estudis de despatx.També hi ha realitats de carrer.

JOSEP AMADEO CAMAÑES Suscriptor Barcelona

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain