La Vanguardia (1ª edición)

Ajuntament de Barcelona

-

GERÈNCIA D’ECOLOGIA URBANA. DIRECCIÓ DE SERVEIS TÈCNIC-JURÍDICS

ANUNCI

Exp. núm. 18PL16644

Av.Diagonal, 240, 5ª planta (08018-Barcelona) La Comissió de Govern, en sessió celebrada el 31 de gener de 2019, ha adoptat el següent acord:

Aprovar inicialmen­t, de conformita­t amb l'article 68.1 a) de la Carta Municipal de Barcelona, la Modificaci­ó del Pla Especial Urbanístic de reordenaci­ó i de Millora Urbana del recinte de Mercabarna; promogut per Mercados de Abastecimi­entos de Barcelona S.A. (Mercabarna); Exposar-la al públic pel termini d’un mes; Sotmetre-la al Consell Municipal per a la seva aprovació definitiva; i Donar-ne compte a la Comissió d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat.

La documentac­ió restarà exposada al públic pel termini d’un mes, als efectes de l’art. 23.1 del Reglament de la Llei d’Urbanisme, en el Depar tament d'Informació i Documentac­ió de la Gerència d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat (Av. Diagonal, núm. 230, planta segona, de dilluns a divendres de 10 a 13 hores).

Per tal de donar compliment al punt 2 del citat article 23, i als efectes de garantir l’accés per mitjans telemàtics, també podrà consultar-se accedint https://ajuntament.barcelona.cat/ informacio­urbanistic­a/cerca

Dins el termini esmentat, que començarà a comptar a partir de l’última de les dues publicacio­ns obligatòri­es (en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona i en un dels diaris de més divulgació), podeu examinar-lo i presentar les al·legacions que considereu per tinents.

Barcelona, 1 de febrer de 2019.– El Secretari General, Jordi Cases i Pallarès.

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain