La Vanguardia (1ª edición)

Un error històric

-

D’aquí uns mesos alguns miraran enrere i veuran que per la dignitat de Catalunya ho van fer anar tot en orris. Veuran que no van saber negociar, que no tenien cap estratègia i que estem pitjor. Això sí, pels hiperventi­lats serem dignes de Catalunya. I per la resta tindrem un govern del PP, Cs i Vox i haurem tombat els millors pressupost­os per a Catalunya de l’última dècada (si bé no els que desitjaríe­m).

Aquesta mateixa sensació vam tenir molts després de la DUI aprovada pel Parlament, que per cert mai no es va publicar al DOGC, ja que tampoc ningú no havia preparat res, un cop més la

de Catalunya. És dur, però si mirem enrere no va servir per a res. L’independen­tisme està carregat de motius i l’Estat espanyol té una llista interminab­le de greuges cap a Catalunya. Però hi ha una cosa que sempre s’imposa i és la realitat, i sembla que molts no ho volen veure.

Avui no tenim una majoria suficient per tombar l’Estat i per tant hem de conviure amb ell. La dignitat de Catalunya és important, però el benestar dels ciutadans possibleme­nt molt més.

Jugada mestra mentre ens prenen el pèl un cop més als independen­tistes.

XAVIER VALLS COMAMALA

Barcelona

democràcia espanyola”. És tota una diferència que potser comprèn subconscie­ntment.

ASCENSIÓ ZALDÍVAR PUIG

Subscripto­ra Barcelona

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain