La Vanguardia (1ª edición)

El crim de Terrassa

-

Baixo en el tren dels catalans com cada dia en acabar la meva jornada laboral, i el veig allà, sol, absent, amb el seu aspecte descuidat de boig matemàtic. El conec de vista, del veïnat de Terrassa. M’hi fixo perquè sé que és aquell veí a qui ara fa un any la dona li va marxar de casa i no se n’ha sabut res més.

Dimecres, en arribar a casa tornant de la feina, ja vaig veure que passava alguna cosa al veïnat. Carrers tallats i mossos amb tot acordonat. No m’hi vaig acostar. Avui em llevo i en repassar la premsa diuen que han trobat la dona enterrada al final del pati i que el seu company ha confessat. Em costa de creure, com es pot arribar a aquests extrems de violència domèstica? Però els fets ho demostren massa sovint.

Per què no s’acabarà aquest problema avui? No podem tancar definitiva­ment aquesta porta? Doncs perquè la violència aflora als mitjans, al cine, a la política, a l’entretenim­ent, a l’esport... I la societat es contagia d’aquesta agressivit­at. Prou! Hem de donar-li la volta.

ANTONI MARCELÓ I PI

Terrassa

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain