La Vanguardia (1ª edición)

El debat de TV3

-

Em va semblar força decebedor comprovar que Gabriel Rufián gosava dir bestieses com que Amancio Ortega, Joan Roig i Patricia Botín paguen els mateixos impostos que un treballado­r de la Seat o que entre tots tres tenen els mateixos ingressos que els 15 milions d’espanyols amb ingressos més baixos. Probableme­nt confon ingressos amb patrimoni i pagar impostos amb cotitzacio­ns a la Seguretat Social, però molt em temo que tant li fa.

Així mateix, Inés Arrimadas continua, igual que fa el seu mentor, amb el mantra que no podem tolerar que els autònoms hagin d’ingressar l’IVA abans de cobrar-lo, quan poden aplicar el règim especial del criteri de caixa. I una mostra més de la transversa­litat en la informació falsa és quan Laura Borràs proposa no fer pagar IRFP a les pensions més baixes, quan els pensionist­es per sota de mil euros mensuals fa temps que no arriben al llindar de pagar IRPF.

I jo em pregunto quines altres animalades deuen estar dient en matèries sobre les quals no tinc prou criteri. Tal vegada ha arribat el moment que als debats hi hagi una mena de VAR per posar de manifest quan algú ha faltat inopinable­ment a la realitat, per ignorància o per maldat. de formar gobierno.

Y ellos erre que erre, su incompeten­cia se percibe en los debates. Los políticos constituci­onalistas sólo se preocupan de sus intereses partidista­s y los independen­tistas siguen sin querer asumir sus errores, sin plantearse una nueva estrategia que debería buscar una solución al conflicto que satisfaga los intereses de todos los catalanes. Y mientras, la ciudadanía, harta de esperar a que se solucionen los problemas reales, tanto en Catalunya como en el resto de España.

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain