La Vanguardia (1ª edición)

L’ambient a la plaça Nova

- Aporta tu opinión sobre las elecciones de este domingo La guerra contra las bolsas de plástico llega hasta África ¿Apruebas las nuevas medidas para despedir a trabajador­es?

Pepi González Galera ha compartido en Las Fotos de los Lectores de la web un reportaje fotográfic­o sobre la playa de la Pixerota de Mont-roig. Si te gusta la fotografía, tú también puedes mostrar tu trabajo, escribiend­o a participac­ion@lavanguard­ia.es. Cada mes, los lectores escogen la mejor foto.

Postales de la playa de la Pixerota

Participa en la web en los debates y encuestas de análisis de los resultados del 10-N.

La lectora correspons­al en Mauritania explica hoy en la web que hay penas de cárcel.

Opina en la encuesta sobre el aval del TC al despido aunque la baja sea justificad­a.

Visc a prop de la catedral de Barcelona, i fa sis anys hi havia un sol individu venent ventalls al terra de la plaça Nova. Ara n’hi ha sis, tots venent el mateix (ventalls, castanyole­s...). Sis individus en fila tots els dis de l’any.

Per descomptat, també hi ha les dones dels globus vestides de pallasso que persegueix­en els turistes amb fills petits.

No podien faltar les velles captaires de tota la vida amb el gotet o fins i tot un home sense cames en cadira de rodes demanant també. Tots semblen del mateix clan o família, però qui ho sap del cert?

En un dia normal pot haver-hi fins a 14 o 16 individus, sempre els mateixos, sempre fent el mateix cada dia de l’any, mentre Mossos i Guàrdia Urbana brillen per la seva absència. La plaça plena de turistes i tota aquesta gent darrere d’ells. Així durant anys sense cap solució a la vista.

 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain