La Vanguardia (1ª edición)

Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

-

ANUNCI

El Ple de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, en sessió ordinària de data 28 d'abril de 2022, ha adoptat l'acord que tot seguit es transcriu:

Primer.- Aprovar inicialmen­t la proposta de modificaci­ó puntual del POUM per l'obtenció d'habitatge assequible, en relació al canvi d´ús comercial a les plantes baixes per habitatges de protecció pública, d'iniciativa municipal, i redactada per l'arquitecte Joan Antoni Gil i els serveis tècnics municipals.

Segon.- Sotmetre la proposta al tràmit d'informació pública pel termini d'un (1) mes, mitjançant anunci al tauler d'anuncis d'aquest Ajuntament, al Butlletí de la Província, en el Diari Oficial de la Generalita­t de Catalunya i a un diari de premsa periòdica de més divulgació a l'àmbit municipal.

Tercer.- Sol·licitar els informes sectorials pertinents, en aquest cas, a l'Agència de l'Habitatge de Catalunya.

Quart.- Suspendre inicialmen­t pel termini d'1 any la suspensió de l'atorgament de llicències o comunicaci­ons prèvies en l'àmbit dels immobles inclosos en la Modificaci­ó, posant de manifest que de conformita­t amb l'article 102 del RLUC, es podran atorgar les llicències fonamentad­es en el règim vigent que siguin compatible­s amb les determinac­ions del nou planejamen­t aprovat, en el cas que, per la naturalesa dels canvis, no es posi en risc l'aplicació del nou planejamen­t, una vegada definitiva­ment aprovat.

Cinquè.- Publicar l'acord de suspensió i el correspone­nt plànol al BOP, al DOGC, i tauler d'anuncis.

Contra l'acord de suspensió de llicències i tramitacio­ns es pot interposar recurs contenciós administra­tiu davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, en el termini de dos mesos comptats a partir de l'endemà al de la publicació d'aquest edicte en el BOP. Amb caràcter previ, es pot interposar recurs de reposició davant de l'òrgan que ha acordat la suspensió de llicències i tramitacio­ns, en el termini d'un mes, a comptar del dia següent al d'aquesta publicació. Si transcorre un mes a comptar del dia següent al de la data d'interposic­ió del recurs de reposició, i no ha estat dictada i notificada resolució expressa, el recurs de reposició s'entendrà desestimat per silenci. En aquest cas, el recurs contenciós administra­tiu podrà interposar-se en el termini de sis mesos a comptar del dia següent al de la data en què per silenci s'entén desestimat el recurs de reposició. Tot això, sense perjudici de qualsevol altre recurs o reclamació que considereu convenient d'interposar.

Palau-solità i Plegamans, a 5 de maig de 2022. – L'Alcalde, Oriol Lozano Rocabruna.

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain