La Vanguardia (1ª edición)

Espionatge normal?

- Mar Rovira muestra uno de los cerca de 120 proyectos florales repartidos por más de 100 puntos de la ciudad en la nueva edición de Girona Temps de Flors, que se celebra esta semana. Pueden ver más fotos en la web y compartirl­as en participac­ion@lavanguard

Dins l’enrenou de Pegasus, resulta que els unionistes accepten com a normal l’escandalós espionatge sotmès als polítics i representa­nts públics de Catalunya. Segons es manifesten, calia fer servir aquests serveis per tal de preservar la unitat d’Espanya.

Que ridícul i ambigu resulta aquest procés, recobrant els procedimen­ts de les guerres fredes, com a mesura repressora de vigilància als líders destacats de la diversitat de branques amb ideologies diferencia­des. El que han fet no és altra cosa que recuperar les consignes feixistes de temps immemorabl­es i que tan nefastos records han deixat en tots plegats. Entrem en una decadència de la democràcia.

Joan Janoher i Sadurní

Forallac

Girona saca brillo a la primavera con Temps de Flors

darnos cuenta, lo que antes comprábamo­s con 25 cuesta 40. Ahora 40 son 25. Miguel Ángel Albes Cabello Sevilla respon a cap criteri educatiu. Més pes sobre els docents. Als polítics no els importa el benestar de les futures generacion­s?

Albert Millan Garcia Vilafranca del Penedès terceras personas, una vez más. ¿Es el cuerpo y la vida de las mujeres un terreno de debate público? María Llopis Faubell

València

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain