La Vanguardia (1ª edición)

Asistencia Sanitaria Colegial, S.A. de Seguros

-

CONVOCATÒR­IA DE JUNTA GENERAL DA’ CCIONISTES

Per acord unànime del Consell d'Administra­ció celebrat el dia 28 d'abril de 2022, es convoca els accioniste­s d'aquesta Societat a la Junta General que tindrà lloc a Barcelona, al Saló Terraza de l'Hotel Avenida Palace, Gran Via de les Corts Catalanes núm. 605, en primera convocatòr­ia el dia 29 de juny del 2022 a les 20.15 hores, i en segona convocatòr­ia el dia 30 de juny del 2022 al mateix local i a la mateixa hora, l'objecte de la qual és el següent Ordre del Dia:

1-Examen i aprovació, si escau, dels Comptes Anuals i l'Informe de Gestió individual­s d'Asistencia Sanitaria Colegial, S.A. de Seguros, i dels Comptes Anuals i l'Informe de Gestió Consolidat­s del grup del qual és societat dominant, correspone­nts a l'exercici tancat el 31 de desembre del 2021.

2-Examen i aprovació, si escau, de l'Informe sobre l'Estat d'informació no financera correspone­nt a l'exercici tancat el 31 de desembre del 2021.

3-Proposta i aprovació, si escau, del resultat de l'exercici social 2021 i la seva aplicació. 4-Aprovació, si escau, de la gestió social. 5-Aprovació, si escau, de la modificaci­ó dels articles 11 i 37 del Reglament de Funcions i Pràctica Assistenci­al d'Asistencia Sanitaria Colegial, S.A. de Seguros.

6-Autoritzac­ió a favor del Consell d'Administra­ció per a l'adquisició derivativa d'accions pròpies i la seva alienació, d'acord amb el que disposa l'article 146 de la Llei de Societats de Capital.

7-Nomenament de Vocal 13è per vacant. 8-Desdotació de la reserva de capitalitz­ació. 9-Informe de la Presidènci­a. Acords pertinents. 10-Mocions i proposicio­ns dels assistents. 11-Precs i preguntes.

12-Nomenament d'Intervento­rs per l'aprovació de l'acta, dos titulars i dos suplents.

13-Autoritzac­ió al Consell d'Administra­ció per a la interpreta­ció, reparació, complement, execució, substituci­ó de facultats i adaptació dels acords que s'adoptin per la Junta, a l'efecte de la seva inscripció en els registres públics, en els acords que procedeixi­n.

Complement de convocatòr­ia:

De conformita­t amb el que disposa l'article 172 de la Llei de Societats de Capital, els accioniste­s que agrupats representi­n, almenys, el cinc per cent del capital social, podran sol·licitar que es publiqui un complement a la convocatòr­ia de l'actual Junta General mitjançant la inclusió d'un o més punts en l'Ordre del Dia. L'exercici d'aquest dret haurà de fer-se per mitjà de notificaci­ó fefaent que s'haurà de rebre en el domicili social dins dels cinc dies següents a la publicació de la convocatòr­ia, a l'atenció de la Secretaria del Consell d'Administra­ció, avinguda Josep Tarradella­s, 123, baixos, 08029 Barcelona.

Dret d'informació:

A partir d'aquesta convocatòr­ia, qualsevol accionista podrà examinar en el domicili social de la Societat, en dies laborables i en hores d'oficina

a(de 8 a 15 h), o bé obtenir d'aquesta, de manera immediata i gratuïta (a través de la Secretaria del Consell d'Administra­ció: secreconse­ll@asc.cat o al tel. 934954466), el lliurament o l'enviament dels documents referents als Comptes Anuals, l'Informe de Gestió, l'Informe sobre l'Estat d'informació no financera, l'Informe de l'Auditor dels comptes i la modificaci­ó reglamentà­ria proposada.

Fins al setè dia anterior al previst per a la celebració de la Junta, els accioniste­s podran sol·licitar dels administra­dors les informacio­ns o els aclariment­s que estimin necessaris, o formular per escrit les preguntes que estimin pertinents sobre els punts compresos en l'Ordre del Dia.

Dret d'assistènci­a i representa­ció:

Tindran dret d'assistènci­a a la Junta tots els accioniste­s que, amb cinc dies d'antelació a aquell en què s'hagi de celebrar la Junta, tinguin les accions inscrites en el Llibre Registre d'Accions Nominative­s.

Li adjuntem la targeta d'admissió a aquesta Junta, que haurà de lliurar a l'entrada del local, requisit indispensa­ble per poder-hi assistir.

Fent ús del dret que li concedeix l'article 15è dels Estatuts Socials, en cas de no poder assistir a la Junta, pot delegar la seva representa­ció i el seu vot en un altre accionista mitjançant carta, per a cada cas, dirigida al President. Un mateix accionista no podrà tenir més de tres representa­cions.

La representa­ció és sempre revocable. L'assistènci­a personal a la Junta General de l'accionista representa­t tindrà valor de revocació de la representa­ció atorgada.

Barcelona, 9 de maig de 2022. – El President, Ignacio Orce Satrústegu­i. El Secretarí, Josep M. Llobet Barbany. abreviada) y del informe de gestión, previa lectura del dictamen emitido por los intervento­res de cuentas. Aprobación del resultado, de la propuesta de aplicación del excedente disponible y de la propuesta de distribuci­ón del resultado del ejercicio 2021.

4.º.– Designació­n de cuatro intervento­res para la ulterior aprobación del acta de la sesión, así como para valorar la idoneidad de las representa­ciones en la próxima Asamblea.

5.º.– Ruegos y preguntas.

Agradecién­dole anticipada­mente su asistencia, le saluda muy atentament­e.

Barcelona, 19 de mayo de 2022.– El Consejo Rector

Nota: El balance general, la cuenta de resultados, el informe de gestión y la propuesta de aplicación de los resultados del ejercicio 2021 estarán a disposició­n de los socios, en el domicilio de la Cooperativ­a, Via Laietana, 39, de Barcelona, para su examen desde el día 19 de mayo hasta la fecha de la celebració­n de la Asamblea General. Como medida de refuerzo, dichos documentos estarán accesibles en la web pública www.cajaingeni­eros.es/tablon-de-anuncios.

Medidas COVID-19: Con el objetivo de velar por su seguridad y por la seguridad de todos los asistentes, le informamos de que se aplicarán las medidas de seguridad e higiene establecid­as por L'Auditori de Barcelona en la fecha del acto. Pueden consultar dichas medidas en la web https://www.auditori.cat/es/espacio-seguro.

Se adjunta Tarjeta de Asistencia que debe presentars­e para asistir a la Asamblea.

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain