La Vanguardia (1ª edición)

Ajuntament de Badalona

-

AnunCi

El Ple de l’Ajuntament, en sessió ordinària de data 31 de maig de 2022, va aprovar amb caràcter inicial la Modificaci­ó del Pla General Metropolit­à per a l’ajust de les qualificac­ions d’espais lliures i equipament­s al turó d’en Caritg i a l’avinguda de Salvador Espriu de Badalona (exp. 2/D1-22 i 2022/2908C). Aquesta actuació urbanístic­a es promou i tramita per aquesta Corporació municipal a l’empara de l’article 96, en concordanç­a amb l’article 76.2 del Text Refós de la Llei d’Urbanisme de Catalunya del 2010, modificat per la Llei 3/2012.

Mitjançant la publicació d’aquest anunci, en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona i en la premsa periòdica, s’inicia el tràmit d’informació pública de l’instrument d’ordenació urbanístic­a. El termini d’aquest tràmit serà d’un mes i començarà a comptar a partir de l’endemà de la darrera de les dues publicacio­ns obligatòri­es. Durant aquest període es podran formular les al·legacions o els suggerimen­ts que es considerin convenient­s. L’anunci també es podrà consultar al tauler d’anuncis electrònic https://bit.ly/378ohQC.

L’instrument d’ordenació urbanístic­a aprovat es pot consultar al Depar tament de Plànol de la Ciutat prèvia sol·licitud de cita online a l’enllaç http://ajuntament.badalona.cat/cita-previa/ o bé trucant al telèfon 934832709. I per tal de garantir l’accés telemàtic, el contingut íntegre de l’instrument es troba publicat en la web municipal a l’adreça https://bit.ly/3NXS12X.

Badalona, en data 10 de juny de 2022.– Remedios Hijano Cruzado, secretaria accidental (Resolució 20/06/19)

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain