La Vanguardia (1ª edición)

Ajuntament de Vallgorgui­na

-

anunCi

Resolució d'Alcaldia núm. 2022-0369 de l'Ajuntament de Vallgorgui­na per la qual s'aprova inicialmen­t el projecte d'Estatuts i Bases d'actuació de la Junta de Compensaci­ó del Polígon d'Actuació Urbanístic­a PAU 12 “Can Pujades”, mitjançant el sistema d'actuació urbanístic­a de reparcel·lació en la modalitat de compensaci­ó bàsica.

Aprovats inicialmen­t els projectes d'estatuts i de les bases d'actuació que hauran de regir la constituci­ó i el funcioname­nt de la Junta de Compensaci­ó per urbanitzar la unitat d'actuació: Unitat d'Actuació Afectada - PAU 12.

Instrument de Planejamen­t que desenvolup­a POUM.

De conformita­t amb l'article 119.2 del Text Refós de la Llei d'Urbanisme de Catalunya aprovat per

Decret Legislatiu 1/2010, de 3 d'agost, se sotmet a informació pública pel termini d'un mes, a comptar des de l'endemà de la última data de publicació del present anunci en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, en el taulell d'anuncis de l'Ajuntament, a la web municipal i en un diari de difusió provincial perquè es formulin les al·legacions que s'estimin per tinents.

Durant aquest termini podrà ser examinat per qualsevol interessat en les dependènci­es municipals (prèviament caldrà sol·licitar cita prèvia), així mateix, estarà a la disposició dels interessat­s a la seu electrònic­a d'aquest Ajuntament.

L'Alcalde, Joan Mora Alsina. – A Vallgorgui­na.

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain