La Vanguardia (1ª edición)

Llums de Nadal?

Lección de convivenci­a en el delta del Ebro

- Maria Josep Marín muestra esta imagen, que considera un ejemplo de la necesaria convivenci­a entre diferentes especies animales en un mismo espacio, en este caso el paraje natural del delta del Ebro. Los lectores pueden compartir sus fotografía­s en el corr

las agradece y escoge para publicar aquellas cuyo texto no supera los mil caracteres. Es imprescind­ible que vayan firmadas con nombre y apellidos y debe constar su DNI o pasaporte, la dirección y el teléfono. No se publicarán escritos firmados con seudónimo o iniciales. se reserva el derecho de resumir o extractar el contenido de las cartas y de publicar aquellas que crea oportuno. No se mantendrá correspond­encia ni se atenderán visitas o llamadas telefónica­s sobre originales no publicados.

Que es comenci a fer l’anunci dels llums de Nadal em sona a propaganda electoral.

Estem patint uns carrers foscos tot l’any i ara ens parlen que per les festes de Nadal tindrem més carrers il·luminats. Algú ha pensat a encendre més llums als carrers a la nit durant tot l’any? La gestió diària en obres, neteja, seguretat i il·luminació és francament millorable i l’únic que fan són promeses electorals, que, com sempre, “passat el dia, passat el sant”.

Crec que aquesta vegada no ens hem de deixar enganyar. Manuel Abat Dinarés

Barcelona

 ?? ?? cartas@lavanguard­ia.es.
cartas@lavanguard­ia.es.

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain