La Vanguardia (1ª edición)

Kahina siembra

El monte de oro con vistas a Montserrat

- Narcís Serrat explica que esta colina con los campos de un intenso color amarillo, que podemos ver en esta fotografía, se conoce como Mont d’Or. Se ubica entre Calders y Navarcles, con vistas a Montserrat. Compartan las fotos en participac­ion@lavanguard­ia

Kahina Bahloul es la primera imán mujer en Francia. opina que el velo es un imperativo patriarcal. Kahina es, pues, una más (todavía pocas) de las mujeres islámicas que escribirán el libro de la evidencia y el estímulo que conducirá al islam a un camino allanado, sin necesidad de candiles oxidados que no aportan ya luz. el giro histórico más grande que hemos conocido llegará de la mano de la mujer islámica. Tardará quizá, pero, eso deseo, llegará. Mientras tanto, Kahina siembra.

Francisco García Castro

Estepona una pensió de 1.450 euros (per 14 pagues) i cobra 750 del seu pis de propietat que té llogat. Això vol dir que ingressa 2.200 euros mensuals. D’altra banda, però, la residència n’hi costa 2.350 i els medicament­s uns 50. Amb tot això, quan faig la renda ens surt que ha de pagar 800 euros. Això vol dir que entre el que paga i el que li paguen li queden 500 euros a l’any, dels quals hem de descomptar l’asseguranç­a del pis (350 euros) i l’asseguranç­a per si no paguen el lloguer (300 euros).

Té més despeses que ingressos! Queda clar que alguna cosa estem fent malament en aquesta societat, no entenc res.

Montserrat Pujol Massó

Castelldef­els va contribuir de manera cabdal a l’èxit del desembarca­ment de normandia. De manera directa i indirecta les seves accions van salvar milers de vides. Pel que sembla, ni Maragall, Clos, Hereu, Trias ni, òbviament, Colau han pensat a retre-li un homenatge o posar una placa on va néixer. Òscar Font

Barcelona d’estac (bisbat de la seu d’urgell), on hi ha allotjades quatre campanes, la més antiga del segle XVi. el bisbat no ha fet ni fa res per protegir, catalogar, conservar, mantenir en bon estat ni aquesta campana ni cap altre element de l’església.

Però aquesta parròquia no es pot declarar com a bé cultural d’interès local perquè és un bé eclesiàsti­c. i així es va degradant fins que lamentable­ment arribarà el dia en què serà del tot irrecupera­ble.

Jaume del Alamo i Jaumejoan

Estac

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain