La Vanguardia (1ª edición)

Ajuntament de Barcelona

-

taXa Per utiLitZaCi­Ó PriVatiVa DeL DoMini PÚBLiC MuniCiPaL

MitJanÇant GuaLs

El Primer Tinent d’Alcaldia, en data 20 de maig de 2022, en virtut de la delegació de competènci­es efectuada per decret de l’Alcaldia de data 10 de juliol de 2019, modificat per Decret de 16 de gener de 2020, va acordar aprovar el padró de contribuen­ts de la Taxa per utilitzaci­ó privativa del domini públic municipal mitjançant Guals, correspone­nt a l’exercici 2022, i donar-li el tràmit establert a l’article 95è de l’Ordenança Fiscal General. L’edicte correspone­nt es va publicar al Butlletí Oficial de la Província, en data 17 de juny de 2022.

Les dates de pagament seran les següents: a) Rebuts domiciliat­s: 3 de novembre. b) Rebuts no domiciliat­s: del 16 de juliol al 3 d’octubre, ambdós inclosos.

c) Rebuts domiciliat­s per primera vegada: 3 de novembre.

Institut Municipal d’Hisenda tre el préstamo participat­ivo por 280,5 millones y el ordinario por otros 269,5 millones el Gobierno le inyectará 550 millones, que constituye el mayor importe concedido a un grupo empresaria­l en los casi dos años de vigencia del fondo, por delante de los 475 millones de Air Europa.

Celsa, que se interesó por las ayudas en septiembre del 2020, lleva más de año y medio de negociacio­nes con la SEPI y sus asesores legales y financiero­s para demostrar tanto su elegibilid­ad como el plan de viabilidad y de devolución de las ayudas. En un mes trepidante, la compañía ha logrado la aprobación de la SEPI, de la Comisión Europea –que examina todos los expediente­s de más de 250 millones– y, ayer, del Gobierno.

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain