La Vanguardia (1ª edición)

La valentia de dimitir

Espectacul­ar cortina de lluvia en la carretera

- Emili Vilamala muestra cómo el corona la carretera de Les Masies de Roda, que conduce a las cortinas de lluvia del fondo de la imagen. En la web pueden ver el vídeo. Compartan sus fotos en participac­ion@lavanguard­ia.es

sembla, pel que ens explica “el futur polític de Borràs, en l’aire en ser processada per favors a un amic” (Política, 30/Vi/ 2022), que el futur polític de la presidenta Borràs penja d’un fil. no cal explicar els fets. estan prou clars i molt ben relatats. Tot i que sempre amb la presumpció d’innocència per davant, li demanaria que dimitís. Que deixés el càrrec com més aviat millor. També volen el mateix erC i la CuP.

seria l’hora, sobretot de cara als ciutadans, que la presidenta s’ho plantegés per donar, finalment, un exemple d’ètica –per molt que li costi– i que s’adoni que les institucio­ns estan per sobre dels interessos privats i crematísti­cs, a vegades inconfessa­bles de les persones que ocupen càrrecs públics.

Jo li aconsellar­ia a laura Borràs que plegui, que ho deixi tot d’una vegada. i que si finalment és declarada innocent, podrà anar amb la cara ben alta. encara que no tingui el càrrec. i això, en definitiva, és el que importa.

Ramon Riu Codinach Manlleu cumulonimb­us arcus

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain