La Vanguardia (1ª edición)

Els mestres de parvulari

-

els mestres de parvulari, quan acaben els infants, ens posem a netejar les joguines, fer rentadores i endreçar material fins a final de mes i després cap a les escoles d’estiu.

Començàvem el dia 1 de setembre, i calia anar a l’aula i muntar-la, dissenyar cada espai, posar tot el material al seu lloc, arreglar, cosir, comprar. També calia fer trobades amb les famílies dels infants que començaven. Ara començarem el dia 5, amb només dos dies per muntar la classe, no sé com. Algú et diu que ho deixis muntat ara, però resulta que hi fan casal d’estiu.

Al setembre, els més petits, amb la idea aquesta de fer horari intensiu tot el mes (imagino que per comprar els mestres) hauran d’estar hores amb monitors, la persona que els acull no serà la que els retorna. Per a uns infants de dos o tres anys això és difícil.

Quins són els avantatges d’aquests canvis? s’han acabat les escoles d’estiu, s’ha acabat muntar bé els espais, s’ha acabat la planificac­ió de l’entrada...? Jo, en nom dels infants, també només hi veig obstacles. Sílvia Majoral

Barcelona la policía había parado a una ciclista y al conductor de un patinete, y diría que los estaban multando. Roberto Valpondi Suscriptor Barcelona

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain