La Vanguardia (1ª edición)

Tornem al troleibús?

-

Àngel Castellà denuncia la inacción del Ayuntamien­to de Barcelona ante los grafitis.

Javier Azpiazu se pregunta a qué riesgos se enfrenta el viandante según esta señal.

Narcís Serrat se pregunta si debería estar en el MNAC en vez de la calle, en Matadepera.

Que los catalanes aporten el 45% de todo el impuesto de patrimonio es que algo falla en el resto de autonomías.

Este impuesto es autonómico, no estatal, así que los catalanes le pueden poner remedio.

Catalunya no bonifica nada.

D’acord amb els calendaris previstos, la implantaci­ó del tramvia entre la inacabada plaça de les Glòries i la plaça de Mossèn Cinto Verdaguer tindrà lloc abans que finalitzi el present mandat municipal. El nou tramvia amplia l’oferta de transport públic ciutadà i, a més, obre dos grans accessos turístics a la Sagrada Família.

Una altra història ben diferent és la del tram central des de Mossèn Cinto fins a Francesc Macià. Una línia de tramvia (en aquest cas de dos carrils, un per cada sentit de la marxa) és un circuit tancat de circulació contínua i amb tots els vehicles entrelliga­ts per intervals de temps i distàncies.

Això vol dir que la interrupci­ó de pas en qualsevol punt de la línia significa la paralitzac­ió de tot el circuit i, per tant, l’aturada de tots els vehicles. Dit d’una altra manera, l’aturada per qualsevol incidència a Francesc Macià farà aturar els vehicles de Mossèn Cinto.

Si comptem els cops que a la Diagonal hi ha hagut algun tall per manifestac­ions o actes esportius, més el reclam que suposarà que un piquet de cinc o deu persones pugui bloquejar el

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain