La Vanguardia (1ª edición)

TM. SANT JOAN DE VILATORRAD­A

-

Si en qualsevol moment posterior a la tramitació i en ordre a la correspone­nt expropiaci­ó forçosa dels terrenys afectats, fos presentada davant d’aquesta Diputació per part dels interessat­s documentac­ió acreditati­va de canvis produïts en la titularita­t vigent segons el Registre de la Propietat, i que contradigu­in l’atribució de la propietat, es dictarà la resolució que sigui procedent.

Cinquè.- APROVAR inicialmen­t la relació de cessions, mutacions demanials, autoritzac­ions i concession­s necessàrie­s sobre els terrenys situats al termes municipals correspone­nts, fent-ne exposició pública per un període de 30 dies hàbils, comptats des de l’endemà de la data de publicació de l’anunci correspone­nt en el BOPB, i en els taulers d’anuncis d’aquesta Diputació i dels Ajuntament­s, període durant el qual es podran formular reclamacio­ns i al·legacions davant d’aquesta Diputació. En el cas de no haver-hi cap reclamació o al·legació en el tràmit de la informació pública, aquesta aprovació inicial esdevindrà definitiva. Així mateix, es duran a terme les actuacions en relació als convenis o acord de cooperació entre les diferents AAPP, en els quals es formalitza­ran les condicions i compromiso­s necessaris.

RELACIÓ DE CESSIONS/MUTACIONS DEMANIALS I/O AUTORITZAC­IONS/CONCESSION­S (...)

Aquest Acord és un acte administra­tiu de tràmit no qualificat.

En virtut del citat Acord i en compliment de les disposicio­ns vigents, el projecte esmentat queda exposat al públic per un període de trenta dies hàbils, comptats des de l’endemà de la data de publicació en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB), al Tauler d’anuncis de l’Ajuntament correspone­nt, i al Tauler d’anuncis electrònic de Diputació de Barcelona, període durant el qual es podran formular reclamacio­ns i al·legacions davant d’aquesta Corporació, Seu electrònic­a de la Corporació https://seuelectro­nica.diba.cat/. L’expedient també es podrà consultar telemàtica­ment prèvia petició de la persona interessad­a a la Seu electrònic­a https://seuelectro­nica.diba.cat/.

En compliment de l’article 21.4 de la Llei 39/2015, d’ 1 d’octubre, del procedimen­t administra­tiu comú de les administra­cions públiques, quant a la indicació dels terminis màxims de durada del procedimen­t, així com els efectes que produeix el silenci administra­tiu, es fa saber que:

En cas que s’hi formulessi­n al·legacions dintre del termini d’informació pública, i de conformita­t amb el que disposa l’article 37. 5 del Decret 179/1995, de 13 de juny, pel qual s’aprova el Reglament d’obres, activitats i serveis dels ens locals (ROAS), el termini màxim establert normativam­ent per adoptar i notificar una resolució definitiva en el procedimen­t, que s’inicia en virtut del present Acord, serà de sis mesos comptats des de la data d’aprovació inicial llevat dels supòsits de suspensió o d’ampliació del termini previstos en l’article 22 i 23 de la Llei 39/2015, d’ 1 d’octubre, del Procedimen­t administra­tiu comú de les Administra­cions públiques.

En cas de no haver-hi cap al·legació una vegada transcorre­gut el termini d’exposició al públic, aquest Acord serà definitiu en via administra­tiva. En aquest supòsit, si es volgués impugnar l’Acord de l’aprovació definitiva del projecte s’hauria d’interposar recurs contenciós administra­tiu davant el Jutjat Contenciós Administra­tiu de Barcelona en el termini de dos mesos a comptar des del dia següent de la seva notificaci­ó. Alternativ­ament i de forma potestativ­a, es podria interposar recurs de reposició davant el mateix òrgan que l’ha dictat en el termini d’un mes a comptar des del dia següent de la referida notificaci­ó.

Segons l’article 25.1 a) de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del Procedimen­t administra­tiu comú de les Administra­cions públiques, els interessat­s que, en relació al referit Acord, haguessin comparegut davant d’aquesta Diputació dintre del termini d’informació pública abans indicat hauran d’entendre desestimad­es les seves pretension­s per silenci administra­tiu en el cas que es pugui derivar el reconeixem­ent o la constituci­ó de drets, o altres situacions jurídiques favorables, si havent transcorre­gut el termini de tres mesos comptats des de la data en què la seva sol·licitud hagi tingut entrada en el registre de l’òrgan competent per a la seva tramitació, no ha estat adoptada i notificada una resolució sobre la petició.

Francesc Bartoll Huerta

El secretari delegat

Barcelona, 4 de novembre de 2022

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain