La Vanguardia (Català-1ª edició)

Novetats artístique­s

Dibuixos i noves propostes al Museu Can Framis

-

El Museu Can Framis, últim projecte de la Fundació Vila Casas, és un centre dedicat a la difusió de la pintura contemporà­nia catalana situat en una antiga fàbrica reformada del barri de Poblenou que va obrir l’any 2009. Avui s’hi inauguren dues exposicion­s. A les 12 hores tindrà lloc l’apertura de l’exposició Premi Internacio­nal de Dibuix Ynglada-Guillot, una exposició de dibuixos que recull les il·lustracion­s presentade­s al premi de Dibuix que cada any, des del 1959, organitza la Fundació Ynglada-Guillot. L’exposició mostra la versatilit­at i contundènc­ia de la tècnica del dibuix en tots els treballs guanyadors en aquesta cinquantas­isena edició.

D’altra banda, a les 19 hores s’inaugurarà Patrim, recull d’una selecció d’obres dels estudiants del darrer curs de belles arts de la Universita­t de Barcelona. Aquesta iniciativa, que va néixer als anys vuitanta del segle passat i és de caràcter anual, reuneix inquietuds, recerques i exploracio­ns en els llenguatge­s de l’art, que cada alumne ha desenvolup­at en el tram final dels seus estudis. El resultat és un alt nivell de propostes que susciten reflexions intel·lectuals interessan­ts sobre aspectes de la societat contemporà­nia. Els artistes que hi participen són: Alícia Vogel, Ona Trabal, Paula Lavergne, Laia Moreto i Joan Pallé.

El museu està obert de dimarts a diumenge, amb horari d’11 hores a 18 hores, de dimarts a dissabte i d’11 hores a 14 hores els diumenges. Totes dues exposicion­s hi seran fins al pròxim 29 de juliol.

 ??  ?? DIVERSOS ARTISTES. MUSEU CAN FRAMIS. FINS AL 29 DE JULIOL
DIVERSOS ARTISTES. MUSEU CAN FRAMIS. FINS AL 29 DE JULIOL

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain