La Vanguardia (Català-1ª edició)

Avis protagonis­tes

-

L’any europeu de l’Envellimen­t Actiu no passa desaperceb­ut a la festa. La Mostra d’Associacio­ns de Barcelona, que ha reunit gairebé 80 entitats de diversos àmbits socials a la plaça Catalunya, està oficialmen­t dedicada a aquesta commemorac­ió i en diverses parades s’exposen iniciative­s relacionad­es amb el món de la gent gran. Així, La Vanguardia ha instal·lat a la plaça, de cara a la Rambla, un estand informatiu sobre el concurs Orgull de nét, en què es participa (a través de La Vanguardia Digital) amb fotografie­s que plasmen la relació dels autors amb els seus avis. El concurs es tanca avui, diumenge, a les 23.59 hores i demà es farà pública la decisió i el guanyador, que obtindrà un iPad, una subscripci­ó mensual a La Vanguardia i un àpat per a set persones 23.00 Concert Seward 00.30 Concert Woodkid Plaça del Rei 18.00 La Tabalada (final) Sagrada Família 21.00 Projeccion­s Montreal signe l’Ode à la vie (i també a les 22.00, 23.00 i 00.00) Avinguda Maria Cristina 19.00 Concerts Europa FM: DJ Jonathan Castilla i Quique al restaurant Set Portes.

Amics de la Gent Gran, la fundació que des de fa més de 20 anys treballa amb voluntaris per millorar la vida d’ancians que viuen sols, també ha organitzat un concurs fotogràfic, selecciona­nt 15 fotografie­s que estan exposades a la carpa de la Mostra d’Associacio­ns. Els visitants de la carpa poden votar per triar la millor imatge, l’autor de la qual rebrà el premi de dues entrades a la gala solidària “No esteu sols!”, que se celebrarà el 30 de setembre al Liceu. Amics de la Gent Gran acull avui diumenge la iniciativa “La bufanda de la iaia”, per recollir a la carpa aquestes peces, que després es vendran per obtenir fons. Fins i tot es podran teixir bufandes a la mateixa parada.

El trànsit de gent per la Mostra d’Associacio­ns va ser constant durant la jornada d’ahir. La parada d’Adopta, en què diverses entitats animaliste­s ensenyen gossos que poden ser adoptats, va tenir un èxit especial.

 ?? ÀLEX GARCÍA ??
ÀLEX GARCÍA
 ?? ÀLEX GARCÍA ?? Plaça Reial. Els llauners van aparèixer en diversos punts de la festa nocturna
ÀLEX GARCÍA Plaça Reial. Els llauners van aparèixer en diversos punts de la festa nocturna
 ?? MAITE CRUZ ?? Estand de La Vanguardia
MAITE CRUZ Estand de La Vanguardia

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain