La Vanguardia (Català-1ª edició)

Bosch nega un pacte amb CiU i PSC per fer alcalde Trias

- REDACCIÓ Barcelona

El candidat d’ERC Alfred Bosch va assegurar ahir que la seva formació no té cap pacte amb CiU i PSC per fer de nou alcalde Xavier Trias després de les eleccions municipals. Bosch va respondre d’aquesta manera a Ada Colau. La candidata de Barcelona en Comú va dir aquest dimecres en un míting a Gràcia: “Tinc la percepció que CiU, PSC i ERC ja han pactat per mantenir l’establishm­ent”.

“És obvi que les fonts d’informació que deu tenir qui l’hi ha dit no són gens fiables”, va declarar ahir Bosch durant una roda de premsa al centre cívic La Sedeta. El convergent Xavier Trias i el socialista Jaume Collboni també van negar l’existència de cap pacte.

El republicà es va referir a aquesta qüestió després de presentar les seves propostes d’atenció a la gent gran, entre les quals destaca un programa de teleassist­ència per a persones de més de 70 anys que alerta de situacions de risc. “Són dispositiu­s que ens poden avisar quan hi ha fum, gas o quan una porta no s’ha obert durant més de dotze hores”. Aquests mecanismes, el cost dels quals ERC estima en 2,3 milions d’euros, alertaran els serveis socials i permetran “monitorar constantme­nt la gent gran”.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain