La Vanguardia (Català-1ª edició)

Wuaki.tv: no tot és Netflix

-

Estrenar contingut en exclusiva a Espanya és part de la nova estratègia corporativ­a que la plataforma en línia Wuaki.tv està duent a terme. Al març va estrenar la seva primera sèrie en primícia, Peaky Blinders, un drama de gàngsters ambientat a Birmingham, i ara repeteix operació amb The game.

Els hàbits de consum de l’entretenim­ent estan canviant i el model de “vídeo sota demanda”, que també ofereixen Yomvi i Movistar Series, està creixent cada vegada més. Totes aquestes plataforme­s s’estan preparant davant el desembarca­ment a Espanya, previsible­ment a la tardor, de Netflix, una de les grans que, a més, també produeix sèries com House of cards.

Wuaki.tv és una empresa creada a Barcelona i que va ser adquirida pel grup japonès Rakuten, amb l’objectiu de ser l’alternativ­a europea per veure pel·lícules i sèries directamen­t a l’ordinador, televisor, tauleta o videoconso­la. La companyia ofereix l’opció de llogar i pagar només per allò que es veurà o bé subscriure-s’hi per una quota fixa al mes (6,99 euros) que permet gaudir sense límit d’una àmplia selecció del seu catàleg.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain