La Vanguardia (Català-1ª edició)

Pau Freixas gravarà a Barcelona la ficció ‘Sé quién eres’ per a Telecinco

- BARCELONA Redacció

Un reconegut advocat penalista i professor universita­ri es desperta totalment amnèsic després d’un accident de trànsit. Dins del cotxe, sang vessada i el mòbil de la seva neboda, que ningú no ha tornat a veure des d’aleshores. L’acusen d’assassinat i ni tan sols ell no sap si l’ha comès. Així comença Sé quién eres, el nou thriller de suspens de Pau Freixas per a Telecinco. El director de sèries catalanes d’èxit com Polseres vermelles o Cites gravarà aquest nou projecte el juliol que ve a Barcelona.

L’argument gira sobre la investigac­ió de la jove desaparegu­da, que enfrontarà dues famílies, ja que el principal sospitós és el seu oncle. La sèrie es desenvolup­arà en dues temporades, la primera de 10 capítols de 70 minuts cadascun. De moment, la intenció és “no fer més episodis per omplir ni menys perquè siguin més intensos, sinó els que els personatge­s i la història requereixi­n”, va afirmar Freixas dimarts passat en presentar la ficció a Madrid.

A través del suspens, el dramatisme i l’emoció, crea una potent història basada en diferents personatge­s. Lluís Homar, Blanca Portillo, Aída Folch, Nancho Novo, Pepón Nieto, Eva Santolaria, Antonio Dechent, Mar Sodupe i Àlex Monner –protagonis­ta de Polseres vermelles– formen el repartimen­t de la sèrie, entre altres actors. “Després de Polseres, em venia de gust emprendre un viatge per a adults que, sense abandonar les emocions, em permetés endinsar-me en personatge­s amb més bagatge”, va explicar el director.

Per produir aquesta sèrie, Telecinco compta amb la col·laboració de Filmax TV, que també va participar en Polseres vermelles i Cites.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain