La Vanguardia (Català-1ª edició)

Megafesta de Kardashian per a West

-

Kim Kardashian va organitzar una gran festa per al seu marit, el raper Kanye West, amb motiu del seu 38è aniversari. La celebritat va llogar ni més ni menys que l’Staples Center de Los Angeles i va portar West amb els ulls embenats fins a l’estadi, on l’esperaven per jugar un partit amb ell els jugadors de bàsquet dels Lakers i amics del cantants, entre els quals Justin Bieber. Altres convidats a la celebració van ser Kris i Kylie Jenner, Khloe Kardashian, Malika Haqq, Chrissy Teigen, Corey Ganble, John Salley o Jeremy Scott. La festa, que es calcula que va costar més de 100.000 dòlars, va incloure l’Aniversari feliç interpreta­t per John Legend. Que els advocats treballin per combatre injustície­s potser no sorprendrà ningú, però si ho fan membres de vuit despatxos de prestigi i si els clients a qui surten a defensar són nens que necessiten atenció mèdica urgent, la cosa canvia. Si a més, passen de l’estrada del tribunal a l’escenari d’un concert de rock i canvien les lleis per les partitures, llavors cal exclamar a ple pulmó: “Hail, hail, rock and roll!”

Els advocats de vuit bufets han unit esforços per celebrar la cinquena edició a Espanya de Rock and Law, un concert de rock solidari que aquest any tindrà lloc per primera vegada a Barcelona. Rock and Law és una iniciativa solidària, ja que els ingressos que s’hi obtenen es destinen cada any a un programa social. Aquest any, al programa Cuida’m de l’hospital Sant Joan de Déu, que treballa perquè nens de tot el món obtinguin el tractament mèdic que necessiten i que l’entorn no els pot oferir. Nens la vida dels quals corre perill si no són tractats.

El doctor Cambra és el director del programa i explica que durant els 11 anys d’existència s’han tractat uns 230 nens, de 43 països diferents, sobretot de l’Àfrica i Sud-amèrica. Els petits i les seves famílies estan uns quatre mesos a

Rock and Law arriba a Barcelona en la cinquena edició i el que es recapti anirà a Sant Joan de Déu

Barcelona i s’intenta que, quan tornin, ho facin en unes condicions que els permetin no necessitar més assistènci­a sanitària que la que els països d’origen el pot oferir. El programa tracta uns 20 nens cada any.

El concert tindrà lloc aquest dijous, a la sala Razzmatazz, a les 20.30 hores, amb l’actuació estel·lar dels grups (atenció amb el sentit de l’humor dels noms) The Law Suits (Baker & McKenzie i Clifford Chance), Control de Cambios (CMS Albiñana & Suárez de Lezo), The Rocking Houses (Cuatrecasa­s, Gonçalves, Pereira) The Dealbraker­s (Garrigues), Mind the GA&P (Gómez Acebo & Pombo) Porfinvier­nes (Roca i Junyent) i Sujetos Activos (Uría Menéndez). Alguns dels seus membres destaquen que, encara que pertanyen a vuit despat-

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain