La Vanguardia (Català-1ª edició)

Gisele, Tom i els seus motius per divorciar-se

La premsa americana, dividida sobre la situació matrimonia­l

- JOSEP SANDOVAL Barcelona

Una imatge, que val més que mil paraules, ha desfermat tots els rumors a la premsa americana, que converteix en notícia tot allò que, segons ells, no s’ajusta a dret. Així, una foto de Tom Brady i la seva senyora Gisele Bündchen sortint d’un edifici de Nova York, on té el seu despatx un prestigiós i car advocat expert en divorcis, els va fer activar totes les alarmes. I van començar les conjecture­s; la primera, localitzar l’última vegada que se’ls va fotografia­r junts i, aparentmen­t, feliços. Llavors es va comprovar que des del 3 d’agost no ho havien fet. I això en un matrimoni de superfamos­os que basen els seus ingressos en la publicitat és una cosa molt estranya. Mentre es planejava als mitjans una estratègia que justifiqué­s l’acció que assenyalav­a la fotografia, es va recórrer a la història, és a dir al record de la felicitat.

Gisele Bündchen (35) –reina de les passarel·les i la publicitat, experta empresària, dona d’èxit en gairebé tot (li va fallar el cinema, però encara és a temps de solucionar-ho)– i Tom Brady (38) –estrella del futbol americà, quarterbac­k del New England Patriots a l’AFC de la National Football League dels Estats Units– es van casar fa sis anys: ella era soltera i ell acabava de ser pare d’un nen, John, amb Bridget Moynahan. Junts van tenir dos fills, Benjamin, de cinc anys, i Vivian, de dos. Hi va haver cap fet greu en la seva vida per divorciar-se? Un parell de ximpleries, segons com es miri. Per la seva banda, la Gisele es va embotir en un burca per anar amb la seva germana bessona a una clínica d’estètica per solucionar un petit pro- blema al bust, traït per la força de la gravetat. No passa res.

El cas d’en Tom hauria pogut tenir conseqüènc­ies nacionals perquè va ser suspès el maig passat per quatre partits a causa d’unes pilotes desinflade­s amb què van jugar a la Lliga de futbol americà; se’n va dir el deflategat­e. Atès que ahir el jutge va anul·lar la sanció davant l’apel·lació de Bra- dy, el que pot molestar la Gisele és el viatge que, amb finalitats benèfiques, va fer en Tom a Las Vegas el 27 de juny amb diversos amics, entre els quals Ben Affleck i Christine Ouzounian, causant del divorci d’Affleck i Jennier Garner. En Tom i la Gisele continuen vivint junts a Boston, però si es materialit­zés el seu divorci, s’estimaria en 460 milions de dòlars.

 ?? CHRISTOPHE SIMON / GETTY ?? Gisele Bündchen i Tom Brady, malgrat tot, no sembla que tinguin intenció de separar-se
CHRISTOPHE SIMON / GETTY Gisele Bündchen i Tom Brady, malgrat tot, no sembla que tinguin intenció de separar-se

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain