La Vanguardia (Català-1ª edició)

Viatge d’anada i tornada

Toni Cantó ‘salta’ del Congrés i torna a la televisió, aquest cop com a galant de la sèrie ‘Amar es para siempre’

- BARCELONA Redacció

Després de cinc anys sense trepitjar un plató, Toni Cantó ( Siete vidas) torna a televisió de la mà d’Antena 3 amb els nous episodis de la quarta temporada de la telenovel·la Amar es para siempre, que s’estrena aquesta tarda (16.30 hores). Després del seu pas pel Congrés com a diputat per UPyD entre desembre del 2011 i abril d’aquest any, Cantó torna d’aquesta forma a la interpreta­ció, encara que ja ha manifestat que pensa continuar vinculat a la política.

L’actor, que es va donar de baixa a UPyD i es va incorporar a Ciutadans com a independen­t, interpreta­rà el doctor Martos, un eminent cirurgià especialit­zat en patologies cardíaques i que treballa a l’equip mèdic de Franco.

Però l’actor valencià és només un dels nombrosos fitxatges que ha incorporat la telenovel·la per a la nova etapa que arrenca al setembre

Lola Herrera, Jorge Sanz i Ana Polvorosa també fitxen per la telenovel·la de sobretaula d’Antena 3

del 1964. Entre els nous actors destaquen la veterana Lola Herrera i Jorge Sanz, així com Ana Polvorosa ( Aída), però també hi ha Elia Galera, Michelle Calvó, Armando del Río, Eva Marciel, Víctor Sevilla, Junio Valverde, Javier Mora, Bárba- ra Mestanza, Álvaro Monje i Juanma Lara.

La ficció, que produeix Diagonal TV, va tenir de mitjana en la seva tercera temporada, la millor de la seva història, més d’1,7 milions de seguidors fidels (1.709.000) i el 14,6% de quota de pantalla. A més, l’abril passat la sèrie va assolir el seu rècord mensual històric amb un 15,8% de quota mitjana de pantalla.

La nova temporada arrenca amb la instal·lació d’un nou negoci a la Plaza de los Frutos, en substituci­ó de la drogueria Blasco. Es tracta del saló de bellesa Niza, regentat per Adela (Elia Galera), una dona vídua de mitjana edat que té com a única família la seva filla, la jove Sofia (Michelle Calvó), afectada per una malaltia cardíaca, i a la seva nova parella, el doctor Martos (Toni Cantó), un prestigiós cardiòleg.

L’espectador serà testimoni de la nova remodelaci­ó de la Plaza de los Frutos, que passarà a ser zona de vianants, una cosa innovadora per a aquella època. Manolita (Itziar Miranda) i Marcelino (Manu Baqueiro) hauran d’adaptar-se a aquest nou escenari mentre que Pelayo (José Antonio Sayagués) començarà a fer els seus primers passos al món de la literatura escrivint petits relats de misteri.

 ?? MANUEL FIESTAS MORENO ?? L’actor valencià encarna el doctor Martos en els nous episodis que avui s’estrenen d’aquesta telenovel·la
MANUEL FIESTAS MORENO L’actor valencià encarna el doctor Martos en els nous episodis que avui s’estrenen d’aquesta telenovel·la

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain