La Vanguardia (Català-1ª edició)

Com accedir al Tibidabo Live Festival

-

Per accedir al Parc d’Atraccions Tibidabo, els visitants del festival podran fer ús dels mateixos mitjans de transport que la resta d’usuaris del parc. Després del tancament del parc (a les 22 h) i fins a l’acabament del festival (24 h) el visitant podrà utilitzar el Funicular del Tibidabo per arribar fins a la plaça del Doctor Andreu i des d’allà un bus llançadora enllaçarà directamen­t fins al metro. Si es va caminant des de la plaça del Doctor Andreu (on deixa el funicular) fins a la plaça Kennedy, on hi ha els FFCC i el NitBus (N5), són 1,3 km, uns 20 minuts caminant.

Quan vostè escolta els primers discos de la banda, què sent? No puc escoltar-los, m’és impossible. L’any passat vam complir trenta anys de vida i vam fer una sèrie de concerts commemorat­ius, per a la qual cosa vam confeccion­ar un repertori de temes emblemàtic­s de la nostra carrera, molts d’aquella època... Va ser divertit fer-ho, però són cançons que em sonaven molt lluny.

Quan pensa en aquests primers temes, recorda com era l’escena rockera en aquella època? Crec que l’escena ha canviat lògicament, però em fa la sensació que jo he canviat bastant més que aquesta escena. Ara cada nit veuré concerts com feia llavors, però no ho faig no perquè no m’interessi o perquè sigui dolenta, sinó perquè no em veig en aquest ritme de vida.

El que sí que ha canviat és la manera de consumir la música. No sé com ha afectat, però jo no em preocupo excessivam­ent sobre això. M’interessa el procés de fer música i de com la presentem, i en aquest sentit continuem fent àlbums perquè és la manera més coherent d’oferir-la.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain